Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sunčala se

Zvijezda 'Kumova' spustila badić na stražnjici pa pokazala razliku u tenu: 'Slatki lipanj'

Ana Uršula Najev
Foto: Instagram
1/6
04.07.2023.
u 23:00

Ana je na Splitskom festivalu nastupila na večeri Retrospektive gdje je oduševila publiku izvedbom pjesama 'Ča će mi Copacabana' Olivera Dragojevića i 'Nima Splita do Splita' pjevačice Tereze Kesovije

Glumica i pjevačica Ana Uršula Najev (26) oduševila je publiku izvedbom pjesama 'Ča će mi Copacabana' Olivera Dragojevića i 'Nima Splita do Splita' pjevačice Tereze Kesovije (84) na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a sada je s pratiteljima podijelila fotografije koje otkrivaju kako je provela lipanj prije nastupa.

Pratiteljima je posebno za oko zapela peta u nizu, na kojoj je spustila donji dio badića i pokazala razliku u tenu, odnosno neosunčanu stražnjicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Di je krema za sunčanje?", "Najljepša si", "Prekrasna", neki su od komplimenata koje je dobila.

Ana je objavila i jednu fotografiju s tatom te jednu s druženja s kolegicama iz "Kumova", glumicama Olgom Pakalović, Marinom Redžepović, Nikom Barišić, Petrom Kraljev i Jagodom Kumrić.

VEZANI ČLANAK

Podsjetimo, Ana je na Splitskom festivalu nastupila na večeri Retrospektive.

- Jedan Oliver i jedna Tereza. Moram priznati da mi je ovo bio jedan od najljepših, ali i najstresnijih nastupa. Imala sam ogromnu tremu, kakvu nisam osjetila od kad sam bila klinka. Bio mi je prvi nastup na Prokurativima. Pjevam u svom gradu, najljepše i najteže, a i bila sam na rubu da odem na hitnu, 'pod fibrom' promukla i bolesna, ali vjerovala sam da će me naši ljudi napuniti energijom i tako je i bilo, to je odlika Splita, publika je bila sjajna. Mislim da je ovo jedan fantastičan program - otkrila je Ana Uršula za 24 sata nakon nastupa. Ana je rekla da ne razumije glazbu u natjecateljskom duhu.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Komentara 1

AN
AnimaTor
08:05 05.07.2023.

Djevojka iz Flixbusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije