dva mjeseca na odmoru

Ivana Paradžiković objavila nove fotke: 'Bosih nogu, bez šminke, gologuza. Prvi put u životu'

Zagreb: Ivana Paradžiković, novinarka i urednica emisije Provjereno NoveTV
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
29.08.2022.
u 14:35

Ivana je podijelila fotografije na kojima je kraj automobila, bez cipela, te samo u topiću i kupaćem kostimu. Uz fotke je napisala kako je na odmoru dva mjeseca i to prvi put u životu.

Televizijska voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković (41) poprilično je aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli pojedinosti iz privatnog života, a ovaj put otkrila je da je na odmoru bila čak dva mjeseca. Ivana je podijelila fotografije na kojima je kraj automobila, bez cipela, te samo u topiću i kupaćem kostimu.  

"Dva mjeseca bosih nogu, bez šminke, gologuza. Prvi put u životu. Ne koliko mogu nego koliko hoću...jer ja držim volan. Najbolje tek dolazi" napisala je Ivana uz fotke. 

 

Inače, Ivana je prije nekoliko dana podijelila nimalo ugodnu situaciju u kojoj se našla nakon što je krenula na put iz zračne luke u Zagrebu. 

- Prisilno slijetanje. Prvo smo kasnili više od sat vremena jer su mehaničari popravljali klimatizacijski sustav. Onda smo poletjeli pa se pilot odlučio vratiti nazad za Zagreb - opisala je Paradžiković dramu na letu. Dodala je i da kvar nije saniran. - Očito nisu bili popravili kvar. Uspjela sam samo saznati da avion nije ostvario brzinu veću od 380 kilometara na sat - naglasila je Ivana. 

Otkrila je i da aviokompanija Ryanair kojom je putovala na svojim stranicama nije imala nikakvih informacija. "Čekanje", zaključila je Ivana objavu na svom Insta Storyju, a nedugo zatim objavila i novu fotografiju i to s pilotom kojeg zna od ranije. 

- Ovo postaje sve bolje! Pilot koji je poslan da spasi stvar je moj prijatelj - poručila je Ivana uz objavu na kojoj pozira nasmiješena uz pilota. 

Podsjetimo, Ivana se nedavno našla u fokusu javnosti nakon što je objavljeno da je većina zagrebačkog dopisništva na Una TV-u otpuštena te da je i Paradžiković među onima koji su dobili otkaz. Što se točno dogodilo Ivana je tada pojasnila za Večernji list. 

– Nikada nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan. Jako mi je žao kolega snimatelja, montažera, novinara, svih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna. Vrhunski televizijski proizvod – rekla nam je Ivana koja uređuje emisiju ''Lice pravde'' koja se nije emitirala u Hrvatskoj. Inače, Ivana je do svibnja 2021. radila na Novoj TV te je tamo bila voditeljica i urednica "Provjerenog".

Nakon odlaska s Nove TV prvi put je od svoje 18. godine bila nezaposlena i našla se na burzi, ali nije dugo trebalo da se Ivana upusti u nove poslovne izazove. Otvorila je najprije svoj obrt, a onda je došla i ponuda s UNA TV-a.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:00 29.08.2022.

A tko je ona? I baš onako fino za jedan ozbiljan renome: gologuza...... Pozdrav svim (kvazi)novinarima s ove i one strane teksta.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:59 29.08.2022.

Već debelo prošlo podne a vi tek sad o vašoj parađikonjači.

DA
Dabssa2
15:00 29.08.2022.

Na sedmoj slici vide se kondomi raznih okusa. Dobro, i treba se pazit😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije