LJUBAV JE NA SELU

Ivo je strastveno ljubio Tamaru, a Toni ne skriva osmijeh pred Valentinom: Ja mislim da sam tebe već osvojila!

Foto: RTL
1/13
24.09.2024.
u 22:41

Pred farmerima je još jedan spoj koji moraju odraditi svaki sa svojom damom, a na redu je prvi bio Željko. Vesna mu je priznala da jedva čeka doći na njegovu farmu, a pao je i zagrljaj

Novi tulum se nastavlja u showu "Ljubav je na selu"... Anamariji i Darku su smetale karaoke pa su se povukli kako bi nasamo razgovarali. Ivo je najviše vremena proveo s Katicom i Tamarom kako bi ih bolje upoznao. „Posvetio mi je dosta vremena što nisam očekivala“, kazala je Tamara, a neočekivano, Ivu i nju na tulumu je ponijela atmosfera pa su se strastveno ljubili. „Nije loš, sviđa mi se“. Amri je zasmetalo što je Ivica svoje vrijeme posvetio isključivo zlatnoj Iloni, a Ivana je imala drugačiju taktiku. „Ostavila sam malo prostora zlatnoj djevojci da se upozna s farmerom, da ispadnem kulturna. Poslije toga sam išla i ja malo zavoditi ga“, priznala je.

Kad je shvatila da svog farmera Tonija neće imati nasamo jer je stalno uz Valentinu, Vivien se primila mikrofona: „Valentina mi je simpatična... Ali svi se borimo za istog muškarca. Vidjet ćemo, neka pobijedi najbolja. Vivien igra šah.“ Nakon što je na svoje oči vidjela kako Ilija ljubi Ružu, Mirjana je svog farmera pozvala na ples, no priznala je da ju je razočarao. Darko je kucao na vrata svojoj zlatnoj Anamariji te se pravdao da je izgubio ključ pa je pitao može li prespavati kod nje, kako je sama u sobi, no ona je to glatko odbila, a jutro nakon sve mu još jednom oštro predbacila. Ivana je svojoj cimerici Antoneli odlučila pročitati poruke koje je ranije razmjenjivala s Tonijem, uvjerena da veza između njega i Valentine neće opstati.

VEZANI ČLANCI

„Tek kad sam ga ja odbila, onda je on krenuo za Valentinom i ja sve te dokaze imam“, kazala je. Vesna je za doručkom podbadala Ines, koja je čak i napustila stol, a Željku je zamjerila što u toj situaciji nije reagirao nego se povukao. Ilija i Ruža jutro su proveli samo uživajući u zajedničkom druženju. „Moj plan je Iliju odvesti u moju spavaću sobu, za tjedan ili dva, pa što bude, bude. I onda nastavljamo dalje život, zajednički“, Ruža je imala plan s kojim se farmer složio.

Pred farmerima je još jedan spoj koji moraju odraditi svaki sa svojom damom, a na redu je prvi bio Željko. Vesna mu je priznala da jedva čeka doći na njegovu farmu, a pao je i zagrljaj. Marija je priznala kako ga je sanjala i kako vidi da ima čistu dušu: „Oči nam govore više od milijun riječi“. „Ne volim kad mi netko upada previše u facu“, Željko nije bio impresioniran njezinim metaforama, „Ne možeš ti mene voljeti nakon nekoliko sati.“ Nikolina i Željko razgovarali su o planinarenju, a koja god tema bila, farmer je priznao da mu je s njom lako pričati i uvijek osjeća olakšanje.

Ines je bila posljednja, a Željka je prvo čvrsto zagrlila, no još mu jednom zamjerila što je nije branio kad se svađala s Vesnom. Farmer se branio da ništa nije čuo iako je sjedio do njih. „Dobro si ti čuo. Ovdje si se trebao miješati“, kazala je Ines, ne vjerujući Željku. Red je stigao i na Tonija. Vivien je bila spremna zavoditi, a farmera se to nije dojmilo. „Pomislio sam da je došla ovdje samo radi neke svoje promocije“, komentirao je. Antonela je priznala da joj je Toni simpatičan te da bi voljela na njegovu farmu jer je odrasla na selu i zna sve raditi. Anđela je za Tonija imala samo riječi hvale, priznavši da joj nije smetalo ni što je većinu vremena provodio s Valentinom.

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke photoshopa?

1/14

„Zanima me jesi li s kojom farmericom spavao, muvao se, poljubio?“ iznenadila ga je odjednom. „Mislim da nije bilo ni pravo vrijeme ni mjesto da me pita tako nešto“, kazao je Toni pa rekao da nije, „Čini mi se da je Anđela zaljubljena“. Valentina mu je odmah otkrila što misli o konkurenciji: „Dobre su, samo nisu za tebe. Ja uvijek branim svoj teritorij.“ „Mislim da bi se svaki muškarac za njom okrenuo, prelijepa je. Definitivno je tip djevojke koji mi se sviđa. Pali me to malo, drago mi je da se netko bori za mene“, priznao je.„Ja mislim da sam tebe već osvojila“, nasmijala ga je.

Zlatko je idući obavio svoje razgovore, a smatrao je da se osobu ne može dobro upoznati u samo nekoliko dana... Ranka se požalila da joj se nije dovoljno posvetio, a zlatna Antonija bila je spremna doznati od njega što više. Ljubici se najviše svidjelo što je Zlatko veseljak koji se voli zabavljati. „Ja imam neke standarde, ali dobro, malo ispod standarda nije problem“, zaključio je farmer. A kako će proći ostali spojevi, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', u nedjelju od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije