Zora dubrovačka

Jana odluči vratiti svog sina Luku

zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/6
09.05.2014.
u 15:52

Potresena Jana vraća se u bolnicu i priznaje Adeli kako je gotovo počinila samoubojstvo, ali ju je u zadnji trenutak nešto zaustavilo...

Potresena Jana vraća se u bolnicu i priznaje Adeli kako je gotovo počinila samoubojstvo, ali ju je u zadnji trenutak nešto zaustavilo. Adela shvaća da je Janu spasila njena ljubav prema vlastitom djetetu te joj govori kako je jedino ispravno što može učiniti da se vrati po svog sina Luku. Jana donosi odluku. Vraća se po svog sina. Maris je uznemirena kao da nešto predosjeća. Dok ona i Boris provode nezaboravne trenutke sreće s malim Lukom, Maris je u strahu da njihova sreća neće trajati vječno.

Već dovoljno potresenim Kesovijama, u kuću upada Lovro Kordić i zahtjeva isplatu duga unaprijed, znajući da Kesovije taj novac nemaju. Bez milosti naređuje Maru i Juditi da se do kraja tjedna moraju iseliti iz kuće. Kad sazna da će Lovro deložirati Mara i Juditu, Dživo poludi i udara svog nekadašnjeg prijatelja, bivšeg načelnika, koji se pak odluči osvetiti Knegu jednom zauvijek...

Nakon što joj je Julijana rekla da je Filip upleten u slučaj s njezinim ocem, Deša otvoreno pita Filipa je li uskratio njenom ocu pomoć i tražio od njega novac dok je umirao, što očajnog Filipa izbezumljuje. On bezuspješno pokušava uvjeriti Dešu kako nema nikakve veze s tim optužbama. Na koncu, Sonja suočava Dešu s pitanjem misli li ona da je Filip sposoban učiniti takvo što?

Foto: PR FOTO

>>Filip je zgrožen kada mu se Julijana pokaže u svom pravom svjetlu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije