Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI GLUMAC

Janko Popović Volarić o obožavateljicama: 'Te užase koje sam ja vidio, svašta sam doživio'

Zagreb: Glumac Janko Popović Volarić
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
06.04.2024.
u 16:45

Bila je ta faza, nisam više aktivan toliko na društvenim mrežama, ali bila je ta faza kad sam bio i to je bilo svega, svašta sam doživio. Neću vam to uopće pričat, te užase koje sam ja vidio…ne mogu, bio je iskren. Odgovorio je i na pitanje koliko mu dobar izgled pomaže ili odmaže u životu, rekao je Janko

Zagrebački glumac Janko Popović Volarić nedavno je imao premijeru filma Nevija Marasovića ''Pamtim samo sretne dane'' u kojem igra jednu od glavnih uloga , a za In Magazin otkrio je na što je najponosniji, uživa li u 40-ima te vidi li se u budućnosti kako ponovno mijenja pelene.

- Imam dosta zanimljiv i lijep život, velikog sina koji mi je najveći ponos i sreća. Obožavam svoj posao. Nemam puno, ali imam divne prijatelje, tako da nije sad… teško mi je reći, žalim za nekim, svi smo napravili sto grešaka ali kad sagledam baš sam zadovoljan, kazao je Janko i otkrio je li skloniji izazovima i rizicima na privatnom ili poslovnom planu.

- Mislim da sam dosta riskirao, nisam se slomio nikad u privatnom životu, a skupio sam osam lomova na snimanjima. Trostruki lom nosa, dva prsta sam slomio i tu sam postao sad malo pametniji. Ja još uvijek nisam baš svjestan 40-ih ali neke stvari koje si ganjao skužiš da nema nikakve potrebe, nemaš šta ganjati, kazao je i otkrio što su sve radile obožavateljice za njega. 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Bila je ta faza, nisam više aktivan toliko na društvenim mrežama, ali bila je ta faza kad sam bio i to je bilo svega, svašta sam doživio. Neću vam to uopće pričat, te užase koje sam ja vidio…ne mogu, bio je iskren. Odgovorio je i na pitanje koliko mu dobar izgled pomaže ili odmaže u životu.

- Neki putevi su lakši ali neki su teži. Ponekad mi u mojoj profesiji ide na živce što sam u tom nekom loncu i da bih se izborio za tu neku poziciju koju bi htio u tom poslu raditi, a ne glumiti zgodne zavodnike, to bude mana, al onda s druge strane sam dobio zbog tog nekog dojma koji meni nije jasan al dobro, rekao je otac već odraslog sina Davida. 

- Ne vidim se kako opet mijenjam pelene, nemam u planu sa 70 imati djecu, ali sad da se desi, da imam još neko dijete to bi bilo lijepo ali o tom potom, kazao je glumac koji je na pitanje o tome je li sretno zaljubljen misteriozno odgovorio: "ja sam baš sretan". 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

 

Ključne riječi

Komentara 1

ŠK
škarnicl
10:48 07.04.2024.

Ovaj se drogirao i opijao s Matanićem, zašto se i on ne ide lijećiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije