Jared Leto

Grli drvo, banane, nogu Angeline Jolie...

jared leto
Foto: Instagram
1/7
14.07.2014.
u 15:25

Jared Leto nije ni sanjao da će zbog fotografije na kojoj grli drvo postati pravi internetski hit...

Jared Leto nije ni sanjao da će zbog fotografije na kojoj grli drvo postati pravi internetski hit. Prošlog tjedna netko se dosjetio izrezati fotografiju i namontirati Jareda na sve i svašta. Jared na fotkama grli jednoroge, povrće, Angelinu Jolie, Eiffelov toranj i brazilske navijače.

Nakon što je Leto objavio originalnu fotografiju prošlog tjedna, na Twitteru su se pojavile fotošopirane fotografije s hashtagom #JaredHugginLeto. I sam je Jared nekoliko fotki objavio na svom Instagramu.

>>Isus Krist ili Jared Leto: 'Ovo je stil koji nikad ne izlazi iz mode'

Ključne riječi

Komentara 1

EP
epulon
23:16 14.07.2014.

Džabe mu sve zo ako nije zagrlio Severinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije