nakon dvije godine

Je li sve u redu? Will i Jada Smith prodaju obiteljsku vilu za 42 mil.$

'Jaden Smith,  Jada Pinkett Smith, Willow Smith and Will Smith during the premiere of the new movie from Paramount Pictures NEVER SAY NEVER, held at the Nokia Theatre, Los Angeles Photo: Press Associa
Press Association/PIXSELL
02.09.2013.
u 15:08

Par je nedavno prodao i vikendicu na Havajima pa se sumnja kako su u problemima

Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett-Smith prodaju obiteljski dom za 42 milijuna dolara i to nakon što su ondje živjeli samo dvije godine. Par je nedavno prodao i vikendicu na Havajima pa se sumnja kako su u problemima. Vilu u blizini Calabasasa gradili su sedam godina, a sada se nakon samo dvije godine sele iz nje.

Prodaja skupocjene vile ponovno je pokrenula lavinu glasina kako u braku poznatog glumca ne cvjetaju ruže. Vikendicu na Havajima prodali su za oko 20 milijuna dolara, a imaju li kupca za vilu, još se ne zna.

>> Jada Pinkett Smith: Osvojila sam jackpot kad sam se udala za Willa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije