Sve zbog invazije Rusije na Ukrajinu

Jedna od najbogatijih Srpkinja i ruski milijarder ostali su bez jahte, a prije toga imali su još jedan problem

Supruga ruskog tajkuna Andreja Meljničenka Aleksandra sa sinom posjetila Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
13.03.2022.
u 11:30

Kako pišu stranu mediji i mediji u Srbiji odakle je rodom Meljničenkova supruga Aleksandra, invazija Rusije na Ukrajinu donijela je i druge probleme ovoj obitelji i zbog ratnih sukoba Andrej je bio prisiljen otkazati i proslavu svog 50. rođendana

Policija u Italiji jučer je u Trstu zaplijenila superjahtu ruskom milijarderu Andreju Igoreviču Meljničenku i to je posljedica toga što je ovaj milijarder uvršten na popis sankcija EU-a nametnutih zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Kako pišu stranu mediji i mediji u Srbiji odakle je rodom Meljničenkova supruga Aleksandra, invazija Rusije na Ukrajinu donijela je i druge probleme ovoj obitelji i zbog ratnih sukoba Andrej je bio prisiljen otkazati i proslavu svog 50. rođendana. Naime, proslave rođendana i godišnjica bračni par je najčešće radio na zaplijenjenoj superjahti koja je duga 143 metra, a vrijedna je 530 milijuna eura. Dizajnirao ju je Phillipe Starck i izgradio Nobiskrug u Njemačkoj, a riječ je o najvećoj jedrilici na svijetu te o jahti brinu čak 54 člana posade, a može ugostiti 20 osoba.

Aleksandra je bivša manekenka i pjevačica iz Srbije koja je svog supruga upoznala na jugu Francuske, au braku su od 2005. godine. O njihovoj raskošnoj svadbi na kojoj je pjevala i Whitney Houston pričalo se tjednima, a svadba je trajala tri dana. Jahta kojom su često plovili i našom obalom i na kojoj su im gosti bili i neki poznati Hrvati, bila je i mjesto na kojem su često slavili sa svojim gostima važne datume i tada su se trudili priuštiti im nezaboravnu zabavu i najbolja glazbena imena poput Lennyja Kravitza i Snoop Doga. Aleksandra je bila i rado viđena gošća na tjednima mode u Parizu, Milanu, New Yorku i često se nalazila na listama najbolje odjevenih dama. Bračni par Meljničenko navodno ima i bogatu kolekciju umjetnina i spominje se kako se u njihovom vlasništvu i dvoje slik Claudea Moneta.

VIDEO Valentina Baus i Dino Goleš nominirani su za Večernjakovu ružu: "Stvarno nismo očekivali nominaciju"

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mudlin
Mudlin
12:02 13.03.2022.

Koliko još do kraja dana civilizacija može očekivati napisa o vašim zapadnim turčinima i turkinjama? Naravno, i bez imalo srama za to primati plaću u Hrvatskim kUnama, kaj ne?

Avatar dpejakovic
dpejakovic
11:53 13.03.2022.

Oduzeti im sve, rasprodati i poslati Ukrajini! Za ruske naciste ista pravila kakva oni provode u Ukrajini!

Avatar Apsalar
Apsalar
11:56 13.03.2022.

Joj srce mi se cepa! 🤮 Ima ta gamad off shore računa koliko hoćeš. To jedino srbe na ovom portalu pogađa, jer se boje da će netko "smrznuti" i njihovih teško ušteđenih 1500 "evra" 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije