Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA BRINETA

Jedna od najljepših Hrvatica slavi rođendan, javila joj se i pjevačica Nina Badrić

Foto: Instagram
1/10
27.06.2024.
u 17:20

Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi, napisala je u opisu objave bivša voditeljica i manekenka Iva Jerković, nakon čega su joj se u komentarima javila brojna poznata lica s domaće scene

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković danas slavi svoj 43. rođendan. Tim povodom oglasila se na društvenim mrežama, gdje je svoje brojne pratitelje odlučila počastiti novim fotografijama i pokazati da su u njenom slučaju godine samo broj. Naime, Iva glasi za jednu od najljepših Hrvatica, a tome svjedoče i nova objava na Instagramu.

Jerković se fotografirala u prostorijama jednog luksuznog dubrovačkog hotela. Atraktivna brineta na slikama pozira u nekoliko različitih modnih izdanja. Na prvoj fotografiji nosi crni sako kojim odaje vibracije poslovne žene, dok na sljedeće dvije skida sako čime do izražaja dolazi elegantna i senzualna crna haljina za večernji izlazak u neki fini restoran. Pritom je obula crvene cipele na špic s vrhom u obliku srca, a kao modni dodatak izabrala je otmjenu Chanel torbicu. - Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi - napisala je u opisu objave novopečena 43-godišnjakinja, nakon čega su joj se u komentarima s čestitkama javili brojni poznati prijatelji.

- Sretan rođendan ljubavi naša najveća - napisala joj je kolegica voditeljica Fani Stipković, a čestitkama su se pridružili proslavljena hrvatska bacačica diska Sandra Perković, najpoznatiji domaći stručnjak za odnose s javnošću Davor Grgin, glumica Sementa Rajhard te pjevačica Nina Badrić.- Sretaaan Ivaa - poželjela je Ivi glazbena diva.

VEZANI ČLANCI:

Inače, posljednjih nekoliko godina Jerković svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. To se ponajviše odnosi na njezinu obitelj, čije fotografije dijeli iznimno rijetko. Naime, bivša manekenka u vezi je s 15 godina starijim Josipom Antićem Zefom, s kojim je u veljači 2020. dobila kćer Rinu Ami. Za njihovu ljubav saznalo se kad je Iva otkrila da se nalazi u drugom stanju, a o svojoj mezimici rekla je sljedeće: - Ona je moj pajdaš, idemo svugdje zajedno, ovo je jedan lijepi period života. Moram reći, sve je ovo lijepo, prisjetiti se što si radio, sresti bivše suradnike, sve to budi lijepa sjećanja, ali stvaran život je ono 'stvarno - ispričala je za Story

Podsjetimo, iako voditeljica ne objavljuje često trenutke iz privatnog života, dana 19. ožujka imala je više povoda za objavu zajedničke fotografije njezinog partnera Josipa i njihove kćerkice. - Sretan rođendan, imendan i dan očeva, najbolji si čovjek na svijetu - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj njezin partner u naručju drži njihovu djevojčicu.

GALERIJA: Iva Jerković s obožavateljima podijelila rijetke obiteljske trenutke

1/15

Jerković je svoju prvu reviju nosila već sa 15 godina, a televizijsku karijeru započela je 2001. godine kao Bingo djevojka. Zatim je više od godine dana provela u Milanu, gdje je vodila emisiju “Libero show” na televiziji RAI2. 

Nakon povratka u Hrvatsku bila je hostesa u emisiji “Studio 10” koju su vodili Duško Ćurlić i Mirko Fodor. Potom je 2007. godine vodila glazbeno natjecanje za pjesmu Eurovizije, “Doru”. Na televiziju se vratila 2015. godine kao hostesa u emisiji “Kolo sreće”. Majčinstvo joj je, kaže, donijelo smisao životu.  - Mogu reći da mi je majčinstvo dalo puninu života. Ispunilo je moj život i dalo mu smisao. Smisao življenja. Bit života je da radimo i živimo onako kako želimo, da živimo ispunjeno. A kod mene je to majčinstvo, kazala je Iva u jednom intervjuu.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

 

Komentara 6

LO
loraxy
19:46 27.06.2024.

Nespojiva osoba sa burnim člancima na portalima.

Avatar southman
southman
20:00 27.06.2024.

Ivu samupoznao. Jako.prijatna osoba i prirodno vrlo lijepa. Mogla je i bolje u životu.

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
20:02 27.06.2024.

Generička "ljepota". Može reklamirati sve, mogu je imati svi s lovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije