MAMINA LJUBIMICA

Jedni ju podržavaju, a drugi se zgražaju! Madonnina kći pokazala neobrijane pazuhe

Foto: Instagram
1/10
10.07.2020.
u 16:24

Kraljica popa Madonna i njezina 23-godišnja kći Lourdes imaju sličan buntovni karakter.

Dvadesetrogodišnja Lourdes Maria Ciccone Leon, kćer glazbenice Madonne i Carlosa Leona zadnjim pojavljivanjima u javnosti ponovno je pokazla kako je od majke naslijedila vrckavi buntovni karakter s kojim se ne boji prijeći granice. Naime, prema pisanjima stranih medija, često ju se može vidjeti u noćnim izlascima, a njezina razodjevenost otkriva kako nije razvila naviku brijanja pazuha.

Još 2018. na proslavi Nove godine dok je pozirala sa svojom majkom na fotografiji je zabilježen njezin nekonvencionalni pristup ženskoj njezi koji su mnogi podržali, ali mnogi su ga tada i osudili.

Čini se da kao i njezina majka voli provocirati na umjetničkoj razini gdje god da se pojavi pa je tako u prosincu prošle godine sudjelovala u simuliranoj orgiji na modnoj reviji u Miamiju pod nazivom "Love Different 2020", a u videu napravljenom u promotivne svrhe jednog modnog brenda, 23-godišnjakinja se ogolila i poljubila ženu pa nastavila sa simuliranom orgijom od 30 pripadnika. 

Dok je šetala pistom, ponosno je pokazaa neobrijane pazuhe te izvela provokativni ples.

1/4

Jednom prilikom Madonna je otkrila kako je njezin odnos sa kćeri upropastilo korištenje mobitela.

"Držat ću mlađu djecu podalje od mobitela što je dulje moguće jer sam napravila pogrešku sa starijom djecom kada sam im poklonila telefone u dobi od 13 godina. To je uništilo moj odnos s njima, zaista. Ne potpuno, ali uzelo je popriličan danak u našim životima", istaknula je pjevačica za Vogue.

Ova majka, glumica, pjevačica, aktivistica..., samohrana je majka šestero djece, četvero posvojenih iz Malawija, gdje često putuju kao obitelj. Tvrdi kako nema osobe koja se može usporediti s njom, a da se, nakon što je napunila 60 godina, nalazi u situaciji da se mora boriti za svoje angažmane i karijeru. 

"Prije nisam bila dovoljno lijepa, nisam dovoljno dobro pjevala, nisam bila dovoljno dobra, a sada sam prestara," izjavila je Madonna tvrdeći kako su uvijek u njenom životu pokušavali naći neke kritike. 

 


 

Komentara 3

ST
Stipan
16:49 10.07.2020.

Prije četrdeset godina su se samo muslimanke brijale a sad svi . Zašto se nebi vratili na ono prošlo što je i prirodno.

DU
Deleted user
17:16 10.07.2020.

Jedni ju podržavaju,..... da ju, zar nije vazda bilo Jedni JE podrzavaju. ili ono si kad ubacuju, pa pisu, uzeo si je, vazda je bilo uzeo je, ja se ne sjecam da je iko ikad tako nesto reko ili pisalo po novinama. to se nikad unas nije govorilo tako to mora purgerski forsiraju pod hrvatski u stilu kaj si reker, bušl si došel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije