OTVORENO PRIZNALA

Jelena Đoković prije nego je upoznala Novaka nije bila imućna: 'Veganstvo je krenulo iz muke'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/9
09.08.2024.
u 12:33

Jelena Đoković svojevremeno je progovorila o svojoj prehrani te se prisjetila kako je njezino veganstvo krenulo iz muke, nije živjela u domu gdje ima kuhinju, a nije jela ni u luksuznim restoranima.

Supruga teniskog asa svih vremena Novaka Đokovića, Jelena Đoković na društvenoj mreži Instagram nerado dijeli fotografije u bikiniju i s plaže, a posljednji put to je učinila čak 2018. godine. Tada su svi ostali iznenađeni njezinom vitkom i elegantnom figurom. Naime, za ovakvu figuru zahvalna je strogom režimu o kojem je jednom i sama govorila. Naime, Jelena je veganka, a uz to ne konzumira niti šećere. Kako je svojevremeno kazala, sve je počelo još tijekom studentskih dana, pisao je Kurir. 

- Počela sam razmišljati kako preživjeti tri godine jer nisam imala novca jesti u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - ispričala je Jelena u jednom intervjuu. - Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvijek, ali ga ne jedem. Dobro se osjećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako živjeti ovaj život budna, s energijom, zdrava - kazala je Jelena Đoković. 

- Moja prehrana je 70 posto sirova hrana, a 30 posto skuhana. Najčešće jedem juhu, bezglutensku tjesteninu, kvinoju, rižu… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organiziram oko obroka i sretna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši se režimi prehrane tek malo razlikuju - zaključila je Jelena Đoković u emisiji "Što sam tebi i ko sam sebi".

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

Osim što pazi na prehranu, Jelena redovno i trenira u teretani, a uz supruga koji je slavni sportaš nije joj teško pridržavati se režima. Podsjetimo, Novak je nedavno osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, a imao je vrlo emotivne prizore sa slavlja nakon pobjede s kćerkicom Tarom. Osim Tare, Jelena i Novak imaju i sina Stefana. 

 

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao je napad s još jednim

Komentara 3

DA
darwil
14:00 09.08.2024.

Sve se bojim hvaltiti iznimnog sportaša,čovjeka,koji je sve sam napravio bez Soroša,srbije,tajnih tajkuna,vanzemalca jer ću dobiti drugi žuti ali Đokviću kao hrvat i osnivač Hdza duboko se klanjam i sve najbolje u životu

LJ
Ljeto2023
14:05 09.08.2024.

Jelena Doković studirala je na prestižnom fakultetu u Milanu i čisto sumnjam da su je prilike natjerale na vegansku ishranu. Ma dajte molim vas, tko još vjeruje u tu priču Zato ima tako kratke noge😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije