Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije snimanja

Jelena Perčin oduševila pratitelje mlađahnim licem bez trunke šminke: 'Predivna'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
19.05.2023.
u 09:56

Glumica se prije jednog od snimanja počastila kozmetičkim tretmanom s kojeg je objavljivala fotografije

Glumica Jelena Perčin (42) kišno vrijeme odlučila je iskoristiti za kozmetički tretman kojim se pripremala za jedno snimanje. Nakon tretmana podijelila je i fotografije na svom Instagram profilu, jednu s maskom, a drugu bez trunke šminke.

Pratitelji su bili oduševljeni njezinim mlađahnim licem.

VEZANI ČLANCI:

"Ljepotica", "Hibernacija na najjače", "Samo uživaj", "Divnica moja", "Predivna", pisali su pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @perjelka

Podsjetimo, glumica je iznenadila javnost ove godine odlukom o razvodu s kolegom glumcem Momčilom Otaševićem (33) Iako se o tome duže šuškalo, mnoge je iznenadila vijest jer su se doimali sretnim i skladnim parom. Za Slobodnu Dalmaciju nedavno je kazala kako je to za nju grozan događaj i grozno životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

- Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu - kazala je i rekla kako joj nakon objave razvoda nije pao kamen sa srca. - Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek - priznala je Jelena.

S Momčilom je ostala u dobrom odnosu. 

- Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet! - ispričala je. Međutim, rekla je kako zbog toga nije izgubila vjeru u ljubav. 

Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske - zaključila je glumica.

VIDEO Stipe Mesić: Imao sam 16 mjeseci kad je majka umrla, a sestru poslije nisam vidio 20 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije