s navršenih 50

Jennifer Grey i Derek Hough pobjednici Plesa sa zvijezdama

jennifer grey
Foto: reuters
1/5
24.11.2010.
u 09:49

Nekadašnja zvijezda filmskog hita Prljavi ples, u kojem je publiku zavela plesom u zagrljaju Patricka Swayzea, pobijedila je u američkoj inačici showa Ples sa zvijezdama.

Nakon točno 23 godine glumica Jennifer Grey, koja je osvojila svijet ulogom u filmu Prljavi ples, vratila se na plesni podij u punom sjaju. U paru s plesačem Derekom Houghom 50-godišnja Jennifer pobijedila je u američkoj inačici showa Ples sa zvijezdama i u finalu potukla mnogo mlađu konkurenticu Bristol Palin, kćer američke političarke Sarah Palin.

Jennifer su godinama zvali u show, ali nikad nije pristala jer je imala velikih problema s kralježnicom i bolovima u vratu. Ove se godine ipak odlučila okušati u natjecanju ponajviše u čast svom preminulom filmskom partneru Patricku Swayzeu i svojim talentom ali i besprijekornim izgledom šarmirala je američke gledatelje.  

Tijekom natjecanja imala je problema s mnogim ozljedama koje su je zamalo spriječile da se pojavi u finalu, ali uporna Grey nije odustajala.

- Ovo je bila moja prilika života, drago mi je što je nisam propustila. Bilo je ponekad mučno, ali vrijedilo je svake sekunde.

Isto je zasigurno mislio i njen partner Derek Houhg koji je nerijetko, pišu američki mediji,  morao trpjeti mnoge mušice svoje zahtjevne partnerice.

Komentara 1

Avatar Nazareth
Nazareth
08:37 25.11.2010.

a sto ona napravi od sebe....uopce ne lici na sebe,na onu iz filma ....katastrofa kako se operacijama izoblice i izgube identitet.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije