Jesenski Pantastic je počeo

Ove subote Prljavci i Pantastic rasplesali su Čakovec, a već sutra zabava stiže u Bjelovar!

Prljavo Kazalište
Foto: PR FOTO
1/4
28.09.2015.
u 13:35

Jesenski Pantastic konačno je počeo! Ove subote čakovečki Trg Republike rasplesao se i zagrijao uz omiljene Prljavce, a na nastavak turneje fanovi heroja ulice ovaj put neće morati dugo čekati – već sutra, 29. rujna, Prljavo Kazalište praćeno Pantastic refresh zonom i cjelodnevnom zabavom stiže na Trg Eugena Kvaternika u Bjelovar!

Ružno vrijeme i niske temperature nisu stale na put odličnoj zabavi i vrhunskom koncertu Prljavog Kazališta – ove subote na čakovečkom Trgu Republike Prljavci i njihovi vjerni fanovi uživali su u još jednom nezaboravnom druženju i ništa ih nije moglo spriječiti! Stari hitovi, nezaboravne balade i neke nove pjesme zagrijali su atmosferu i u zrak podigli ruke svih generacija Čakovčana koji su zajedno uživali u koncertu omiljenog benda.

Nakon duge ljetne pauze fanovi Prljavaca na novi koncert neće morati čekati gotovo uopće – već sutra, 29. rujna, Prljavo Kazalište i Pantastic stižu u Bjelovar koji nesumnjivo čeka jednako vruća atmosfera i jednako odličan koncert. Koncert ovaj put počinje nešto ranije, u 20 sati, a, već standardno, osim večernje zabave, Pantasticova refresh zona na trg dovodi i cjelodnevne zabavne igre, raznolike nagrade, glazbu i, za za najvjernije fanove Prljavaca – druženje s njihovim omiljenim bendom!

Nakon Čakovca i Bjelovara, Pantastic i Prljavo Kazalište nastavljaju dalje do Varaždina gdje će se, u nešto drugačijoj, blagdanskoj atmosferi, Prljavci i njihovi fanovi družiti 5. prosinca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije