Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi se o ozbiljnoj stvari

Jeste li primijetili dugo skrivanu tajnu na licu Kate Middleton?

Kate Middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
26.08.2018.
u 18:51

Kako piše Mirror, još 2011. godine, kada je objavljena prva fotografija na kojoj se ožiljak može uočiti, nitko nije mislio da je riječ o nečemu mnogo ozbiljnijem od, kako se tada mislilo, loših ekstenzija za kosu

Kada ste supruga britanskog princa, morate se pripremiti da će mediji analizirati svaki vaš pokret, tražiti mane i nedostatke. 

Kate Middleton, supruga princa Williama, tako je dugo skrivala ožiljak na licu koji je vješto prikrivala kosom.

Embed from Getty Images

Kako piše Mirror, još 2011. godine, kada je objavljena prva fotografija na kojoj se ožiljak može uočiti, nitko nije mislio da je riječ o nečemu mnogo ozbiljnijem od, kako se tada mislilo, loših ekstenzija za kosu.

Iz Kensingtonske palače otkrili su o čemu je riječ. 

"Riječ je o ožiljku od operacije koju je imala u djetinjstvu", napisali su u službenom priopćenju, ali nisu objasnili o kakvoj je točno operaciji bila riječ.

VIDEO Meghan otkrila da je trudna

Komentara 7

SM
silva.mi.66
22:38 26.08.2018.

Autor Večernji list!? Ožiljak je na glavi, ne licu. U kosi iznad lijevog uha. Google translate ili ajmo bubnuti bombastični naslov?

BO
bojnik
02:46 27.08.2018.

Posljednja krunidba u engleskoj obavljena je pedesitih godine proslog stoljeca! Amen!

Avatar tetina
tetina
02:01 27.08.2018.

VL nas Hrvate svakodnevno "informisu" o agresirima srbima i feudalcima englezima. Ja ne znam kako bi preživjela jedan dan kad vi ne bi pisali hvalospjeve o ta dva nastrana naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije