Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TRANSFORMACIJA

Josip Čapo u show je ušao sa 169 kilograma i ovako je izgledao tada, a ovako nakon showa

Josip Čapo
Foto: RTL
1/15
30.06.2024.
u 08:00

U showu je njegov moto bio "Hodaj pa hodaj", a godinu dana poslije pobjede i dalje se drži svog mota

Pobjednik šeste sezone showa "Života na vagi" Josip Čapo u show je ušao sa 169 kilograma, a u emisiji je napravio golemu fizičku transformaciju i izgubio  78,3 kilograma te 45,5 posto tjelesne mase. Nakon showa je nastavio s treninzima, ali nije skrivao kako mu je bilo teško naviknuti se na činjenicu da više nema trenera koji nadzire njegov rad i napredak.

– Nije bilo jednostavno biti bez trenera. Igrom slučaja sam imao uz sebe svog trenera Stjepana – rekao je u intervju za RTL. Priznao je tada i kako mu je drago što je svojim primjerom postao uzor drugima i veseli ga što u njemu vide motivaciju. U showu je njegov moto bio "Hodaj pa hodaj", a godinu dana poslije pobjede i dalje se drži svog mota i ovu je godinu počeo dugim šetnjama u kojima mu se pridruži supruga Ines. 

 

- Danas zbog poslovnih obaveza hodam manje, ali obavezno svaki dan. Otprilike 10-ak kilometara, malo trčim i malo hodam. Odlučio sam kondiciju držim i tako da na posao idem biciklom. Put je dosta brdovit, otprilike 17 kilometara, a jedino kada to izbjegavam je onda kada pada kiša -  rekao je početkom godine Josip za RTL.hr. Izlaskom iz showa nije mu bilo lako nastaviti sa skidanjem kilograma i priznao je kako je teško. 

VEZANI ČLANCI: 

- Još uvijek vodim borbu jer nije jednostavno držati taj ritam pogotovo jer moj mozak još uvijek nije shvatio da sam mršav. Glavna motivacija mi je ta da se ne smijem vratiti na staro - ispričao je tada. U showu su natjecatelji imali nutricionista koji ih vodi kroz plan prehrane i trenere koji su im vodili treninge, a Josip je odlučio i nakon showa paziti na prehranu i ispričao kako izgleda njegov jelovnik. -  Najčešće doručkujem jaja, nosim si na posao međuobroke, ručam na poslu u 12 sati, dolazim kući, imam međuobrok i to obično nekakvo voće – ispričao je tada. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije