Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE MOŽE

Josipa iz Života na vagi objavila fotografiju prije i poslije: 'Život je borba, borite se'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
07.03.2019.
u 11:54

"Debela nisam postala preko noći, isto tako ne očekujem da ću smršavjeti 100 kila kao što neki misle da je to lako", napisala je Josipa

Josipa Lopac u prošloj je sezoni "Života na vagi" smršavjela više od 50 kilograma. U show je ušla s 143,4 kilograma, a izišla s 91,9 kilograma. I nakon izlaska iz showa Josipa i dalje marljivo vježba, a na Instagramu je objavila fotografije "prije" i "poslije".

– Ajme, što volim ove razlike, ma kakve god one bile... male ili velike?? Nebitno. Bitno da su tu! Debela nisam postala preko noći, isto tako ne očekujem da ću smršavjeti 100 kila kao što neki misle da je to lako... Je*eno se varate. Redovno dobivam poruke tipa ''tebi je sada lako'', ''više ti ne može biti teško''... Naravno da mi je sada lakše nego kad sam imala 146 kila, ali to ne znači da se ne borim svakodnevno i s prehranom i s treningom. Ljudi, vani je puno, puuuuno teže nego dok smo bili u izolaciji. Sama riječ IZOLACIJA govori vam sve! Život je borba, borite se – napisala je Josipa pokraj fotografije i dodala kako se mora jesti, samo treba paziti na količinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajme što volim ove razlike, ma kakve god one bile... male ili velike?? Ne bitno. Bitno da su tu! Debela nisam postala preko noći, isto tako ne očekujem da ću smršavit 100 kila kao što neki misle da je to lako... Jbno se varate. Redovno dobijem poruke tipa "tebi je sada lako" "više ti ne može biti teško" itd da ne nabrajam.... Naravno da mi je sada lakše nego dok sam imala 146 kila ali to ne znaci da se ne borim svakodnevno i sa prehranom i treningom. Ljudi, u vani je puno, puuuuno teže nego dok smo bili u izolaciji. Sama riječ IZOLACIJA govori vam sve! Život je borba, borite se! 😘❤❤❤ . . . . . #borba #razlika #skidajkile #kakogodjaponosna #nemapredaje

A post shared by Josipa Lopac (@josipa_lopac) on

– Sve se može kad se hoće – zaključila je Josipa. 

Pogledajte video: Ljubo iz 'Ljubavi na selu' otkriva kako zavesti ženu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Kaladin
Kaladin
12:16 07.03.2019.

Eto ti današnjeg svijeta. Cura bez kontrole, koja se prežderavala i očito ništa fizički nije radila, danas je u poziciji da nas "uči" da je život borba?! Koja borba? Pa ljudi svakodnevno imaju stvarne probleme, obiteljske, zdravstvene, životne. Prežderavanje pa skalavanje prežderanog nije borba! To je sajam taštine.

Avatar poljicanin
poljicanin
12:11 07.03.2019.

Borite se prije nego što natovarite te kile.

GA
GandalfovBrat
12:04 07.03.2019.

sa 7 podbradaka na 3, nije loše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije