wow

Josipa iz 'Života na vagi' u bikiniju demonstrirala gubitak kilograma

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
11.02.2019.
u 20:55

Ona je u osam mjeseci stvarno napredovala, naime, ušla je u show s 143,4 kilograma, a izašla s 91, 9 kilograma, a vježba i dalje.

Bivša kandidatkinja showa "Život na vagi", Josipa Lopac podijelila je svoj napredak s  pratiteljima na Instagramu, ovaj put u kupaćem kostimu.

Ona je u osam mjeseci stvarno napredovala, naime, ušla je u show s 143,4 kilograma, a izašla s 91, 9 kilograma, a vježba i dalje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon 8 mjeseci rada na sebi, moje tijelo izgleda ovako... Evo, pošto svakodnevno dobijem od vas puno istih pitanja ili slicnih, u vezi moga tijela kakva je moja koža? Dali imam puno viška kože?? Strija itd??? Dakle, imat cu viška kože najviše na bedrima jer ne moguće da mi se sve povuče. Imam jebenu sreću što mi se trbuh povlači i s tim barem neću imati problema 😉 strija također imam, što starih od debljanja što novih od mršavljenja. Ruke iste tako, imam puno strija a i koža mi visi tako da ću to jednog dana riješit operacijom. O ono najvažnije za kraj. Ne brinu me strije niti višak kože nisam dobila preko noći niti ću riješit preko noći 😁 😘

A post shared by Josipa Lopac (@josipa_lopac) on

"Nakon 8 mjeseci rada na sebi, moje tijelo izgleda ovako... Evo, pošto svakodnevno dobijem od vas puno istih ili sličnih pitanja u vezi mog tijela... Imam li višak kože, strija i tako dalje? Dakle, imat ću višak kože najviše na bedrima jer nemoguće je da mi se sve povuče. Imam sreće što mi se trbuh povlači i s tim barem neću imati problema. Strija također imam, što starih od debljanja, što novih od mršavljenja. Ruke iste tako, a i koža mi visi tako da ću to jednog dana riješiti operacijom. I ono najvažnije za kraj. Ne brinu me strije niti višak kože, nisam ih dobila preko noći niti ću ih riješiti preko noći", napisala je Lopac ispod fotke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
02:34 12.02.2019.

uz postovanje prema suprugu , jako je odbojna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije