Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa voditeljica

Josipa Pavičić poručila pratiteljima: 'Nikad nas ne bi trebala zanimati tuđa kilaža'

Zagreb: Predstavljanje knjige "Mali anđeo" Luke Tomića posvećene Nori Šitum
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/6
02.04.2022.
u 16:16

Josipa četo objavljuje motivirajuće statuse na društvenim mrežama. Ovaj put je nabrojala nekolko stvari koje msili da ljude ne bi trebale zanimati.

Voditeljica Josipa Pavičić na društvenim mrežama često objavljuje svoje slike koje upotpunjuje statusima kojima pokušava inspirirati i motivirati pratitelje. Ovaj put je nabrojala nekolko stvari koje msili da ljude ne bi trebale zanimati. 
 

"Ovo nas nikada ne bi trebalo zanimati:
“Što drugi misle i govore o nama,
vide li našu vrijednost, sposobnost i talente.
Kako drugi žive svoj život,
kako donose svoje odluke,
oko čega se svađaju i zašto se rastaju.
Ne bi nas trebale zanimati tuđe financije niti kilaža"
zaključila je lijepa voditeljica. 

 

Inače, Pavičić se nedavno, nakon sedam godina izbivanja, vratila na male ekrane. U emisiji IN magazin dobila je rubriku "Sasvim opušteno" kroz koju donosi ekskluzivne intervjue s gostima koje nemamo priliku često vidjeti na malim ekranima. Josipa se s televizijskih ekrana povukla nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, a svoju je borbu detaljno opisala i u knjizi 'Šest milimetara' koja je izdana 2017. godine. 

Knjiga je to koja je pomoć i utjeha svim ženama koje proživljavaju isto što je proživjela i Josipa, a uskoro će u njoj moći uživati i puno više žena pa čak i one koje ne razumiju hrvatski jezik na kojem je knjiga napisana. Naime, knjiga će uskoro biti objavljena i na talijanskom jeziku, a novim se uspjehom TV voditeljica pohvalila na svom Instagramu. 

- “SEI MILLIMETRI- LA STORIA DEL DOLORE E DELLA VITTORIA” 21. veljače obilježava se Međunarodni dan materinskog jezika. Materinski jezik usađen je u nas od samog početka života, a meni je, osim našeg hrvatskog, od posebne važnosti i talijanski jezik. Sretna sam i ponosna što mogu najaviti divan projekt, prijevod moje knjige "Šest milimetara" na talijanski jezik Prijevod se priprema u suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (THGK), a promocija je planirana za listopad - mjesec posvećen borbi protiv raka dojke - otkrila je Josipa. 

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško biste je prepoznali

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mistborn
Mistborn
16:41 02.04.2022.

Pati nadnaslova -lijepa voditeljica- 🙄 Pa lažete čim zinete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije