Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaš

Joško Gvardiol otkrio s kim uživa na ljetovanju: 'Zadnji dani na odmoru'

Foto: HRT screenshot
1/9
09.07.2023.
u 14:45

Joško se javio s odmora te pozirao ispred luksuzne vile s bazenom u društvu prijatelja i nogometaša Kristijana Jakića koji trenutno igra za Eintracht Frankfurt.

Nogometaš Joško Gvardiol trenutno se nalazi na odmoru kao i drugi nogometaši, a pažnju je privukao nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tada se istaknuo svojom igrom, ali i ljepotom i ljubavnim statusom. Tako je privukao pozornost brojnih dama koje su ga zapratile na društvenim mrežama te gledaju svaki njegov korak. 

Ovoga puta Joško se javio s odmora te pozirao ispred luksuzne vile s bazenom u društvu prijatelja i nogometaša Kristijana Jakića koji trenutno igra za Eintracht Frankfurt.

VEZANI ČLANCI:

Na drugoj fotografiji pokazao je i kako su zaigrali biljar, a onda je u opisu napisao:

- Zadnji dani uživanja na odmoru.

"Dođi u Manchester", "Pripreme za velik korak u karijeri?", "Još da igrate biljar pa bi čovjek rekao", "A Joško, jesam li te lipo zvala da se idemo kupati?", "Najbolji mladi branič na cijelom svijetu", "Opasni", pisali su pratitelji u komentarima.

Inače, Joško je nekoliko dana uživao i u Novigradu gdje mu stanuju djed i baka, a potom se brodom zaputio i do obližnjeg Zadra kako bi otišao do frizera i na uređivanje brade u jednoj brijačnici koja se pohvalila na društvenim mrežama, a ujedno se provozao i motornim čamcem.

Društvo mu je pravio prijatelj Dino Fabijanić, a Joško je za tu priliku odjenuo legendarni dres Chicago Bullsa s brojem 33 koji je nosio slavni član nezaboravne generacije 1990-ih Scottie Pippen.

Mladog nogometaša na Instagramu prati više od 700 tisuća obožavatelja, a on ih u svojim pričama voli počastiti i trenucima iz privatnog života.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije