samo za Bulgari

Julianne Moore na pragu pedesete gola u modnoj kampanji za Bulgari

julianne moore
15.07.2010.
u 14:44

Američkoj glumici (49) koja se na filmskom platnu razodjenula već bezbroj puta nije bio ni najmanji problem pozirati samo s draguljima i lavićem u naručju bez ijedne krpice na sebi.

Ne srami se Julianne Moore svog tijela iako će uskoro proslaviti 50. rođendan. Američka glumica pozirala je gola za modnu kampanju jesen-zima 2010. /2011. poznate talijanske draguljaske kuće Bulgari odjevena samo u njihov skupocjeni nakit s mladim lavovima i kožnom torbicom u naručju. Fotografije s obnaženom 49-godišnjom američkom glumicom snimili su Mert Alasa i Marcus Piggott. Inače, Julianne je poznata po svojim liberalnim stavovima koji su došli do izražaja i u odabiru njenih filmskih uloga. Za hladnokrvnu Moore nikad nije bio problem pokazati tjelesne atribute na filmskom platnu. Učinila je to u niz filmova kao što su “Kralj pornića”, “Okrutna milost”, “Kratki rezovi”...pa je čak i njena majka psihijatrica Anne Love jednom komentirala kćerinu filmsku golotinju rečenicom: “Bolje da je u filmu gola nego ubijena.” Ni njen posljednji film komedija “The Kids are All Right” u kojem glumi lezbijku nije pošteđen golišavih scena u kojima joj je partnerica glumica Annette Bening.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije