Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bijelom odijelu

Jurić i Dujić spremno pozirale, a mislili su da će se 'počerupati'

jurić i dujić (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
06.04.2013.
u 13:12

Izgledale su odlično, a da uz lijep izgled njeguju i damske manire pokazale su pozitivnim stavom.

Manekenka Anita Dujić modnu je pistu sinoć zamijenila prvim redom na Cro-a-Porteru čija se treća modna večer održala sinoć u Laubi. Za tu je prigodu izabrala bijelo odijelo i crne lakirane salonke prepoznatljivih crvenih potplata. 

Da je u trendu pokazala je i Tatjana Jurić koja je odijenula ni manje ni više nego isto odijelo kao Dujić, uz ponešto drugačiji stajling izabravši bijele sandale. 

Obje su  izgledale odlično, a da uz lijep izgled njeguju i damske manire  pokazale su pozitivnim stavom. Ruku pod ruku pozirale su fotoreporteru Pixsella nasmijavši se modnoj situaciji, na žalost modnih zlobnika koji su priželjkivali da  se 'počerupaju'. 

>>Dva šoka na Cro-a-Poreteru: jedan smiješan, drugi prekrasan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije