Mali muškarac

Justin Bieber boji se mraka i spava s upaljenim svjetlom

justin
Pixsell
21.05.2012.
u 12:10

Pjevač je punoljetan, ali još uvijek ima dječje strahove i još mu ne raste prava brada pa se rijetko brije, a svaku se večer prije spavanja moli

Justin Bieber boji se mraka pa još uvijek spava s upaljenim svjetlom.

Taj strah naslijedio je od oca Jeremyja baš kao što je od njega naslijedio i jako znojenje dlanova kada je nervozan. Osim tih urođenih stvari, otac je 18-godišnjem pjevaču usadio i ljubav prema vjeri.

– Bog mi znači jako mnogo. Pomolim se svaku večer prije spavanja. A ponekad se molim i tijekom dana ili kada se nađem pred nekim problemom ili kada mu želim zbog nečega zahvaliti. Zahvaljujući njemu živim ovaj san i sve je to s nekim razlogom – kazao je Bieber za časopis The Sunday Times i u šali dodao:

– A zahvalan sam Bogu i što još uvijek nemam puno dlačica po licu pa se ne moram često brijati. Ali sudeći po svojem ocu, koji se brije čak dva puta dnevno, to će i mene kad-tad snaći!


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije