Nevin?

Justin Bieber morat će se podvrgnuti testu za očinstvo

justin
Pixsell
06.11.2011.
u 15:41

I dok Justin Bieber govori da 20-godišnju Mariah i ne poznaje, njezin odvjetnik tvrdi kako imaju vjerodostojan dokaz da potvrde slučaj, kao i da samo traže mirnu i pravednu nagodbu.

Rasprave o očinstvu četveromjesečnog djeteta Mariah Yeater i dalje se nastavljaju. I dok Justin Bieber govori da 20-godišnju Mariah i ne poznaje, njezin odvjetnik tvrdi kako imaju vjerodostojan dokaz da potvrde slučaj, kao i da samo traže mirnu i pravednu nagodbu. O cijelom slučaju mišljenje je dao poznati odvjetnik za obiteljsko pravo Steve Mindel koji tvrdi da sudac mora dobro odvagnuti govori li Mariah istinu.

 

– Dvije su stvari posrijedi: Bieberovo pravo na privatnost i djetetovo pravo da zna tko mu je otac. Misli li sudac da Mariah nije izmislila cijelu priču, zatražit će da se pjevač podvrgne testu očinstva kao najbržem rješenju – rekao je Mindel i dodao kako će Yeater “dobiti na lotu” ako se potvrdi da je pjevač zaista otac njezina djeteta.

 

– Mogla bi dobivati desetke tisuća dolara mjesečno do djetetove 18. godine, jer prema zakonu dijete mora živjeti jednakim standardom kao i otac – pojasnio je odvjetnik Mindel.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije