Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva ponuda

Justin Bieber u filmu "Baywatch" igrat će sina Mitcha Buchannona?

justin
Pixsell
02.07.2012.
u 12:24

Jeremy Jackson koji u seriji igra Hobbiea, sina Mitcha Buchannona, izjavio je da bi rado mladom pjevaču dao glumački savjet te da Biebera smatra odličnim izborom za njegova nasljednika.

Mladom Justinu Bieberu sve polazi za rukom. Pjevač ima obožavatelje diljem svijeta i trenutačno je najpoznatija tinejdžerska zvijezda, a uskoro bi mogao dobiti ulogu u filmu. Naime, šuška se da se Bieberu smješka uloga u filmu "Baywatch" inspiriranom poznatom serijom "Spasilačka služba". Jeremy Jackson, koji u seriji igra Hobbiea, sina Mitcha Buchannona izjavio je da bi rado mladom pjevaču dao glumački savjet te da Biebera smatra odličnim izborom za svojega nasljednika.

Producenti su, priča se, jednu od uloga namijenili i Justinu Timberlakeu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije