divljao po miamiju

Bieber uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, pušten uz jamčevinu

justin bieber
Foto: Miami Beach Police
1/19
23.01.2014.
u 20:00

Justin Bieber uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju, javlja TMZ.

Justin Bieber uhićen je rano jutros zbog vožnje u pijanom stanju, javlja TMZ.

Bieber je uhićen u Miamiju, a osim zbog pijanstva, uhićen je i zbog utrkivanja svojom luksuznom jurilicom, žutim Lamborghinijem.

Zadržan je u policijskoj postaji, a utvrđeno je da je vozio pod utjecajem alkohola, marihuane i lijekova na recept.

Nakon toga je pritvoren, a sudac mu je odredio jamčevinu od 2500 dolara. Iako se prema snimci iz sudnice činilo da se Bieber čvrsto drži, prema izvoru časopisa People, čim je vraćen u ćeliju, počeo je plakati.

U automobilu s Bieberom bila je i manekenka Chantel Jeffries, a njihovu zajedničku fotografiju objavio je Bieberov prijatelj na svom Instagramu. Na fotografiji Chantel vozi žutu "jurilicu", no poslije su Justin i ona zamijenili sjedala.

Bieber je navodno prije uhićenja tulumario. U posljednje vrijeme stalno se piše o Bieberovoj zloporabi droga i alkohola, a zbog velikog medijskog zanimanja policija Miami Beacha na Twitteru je objavila Bieberovu fotografiju prilikom uhićenja te policijski izvještaj.

>>Bieber se brine: Zaplijenili mu mobitel, što će naći?

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodludjaka
19:13 23.01.2014.

Jako vazna vijest o još jednoj američkoj budaletini!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije