Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak postoji razlog

Justin Timberlake ostavio Jessicu Biel zbog Mile Kunis?

mila kunis, justin timberlake (1)
Foto: pixsell
1/3
12.03.2011.
u 16:49

Justin i Mila upoznali su se lani u rujnu na snimanju filma “Friends With Benefits”, a njegovi prijatelji tvrde da ga je glumica naprosto očarala

Tek što su glasnogovornici Jessice Biel i Justina Timberlakea potvrdili da su se poslije četiri godine veze sporazumno razišli, američki mediji već imaju priču da to nije baš tako. Prekidu ljubavi navodno je kumovala glumica Mila Kunis koju je Justin upoznao lani u rujnu dok su skupa snimali film “Friends With Benefits”.

– Justina je Mila jednostavno opčinila. Sumnjamo da je s Milom prevari Jessicu, ali sada ga mu ona više nije na putu kao smetnja može početi bolje upoznavati Milu. Osim toga već na setu, a i kasnije flertovali su, a i Mila je raskinula vezu sa svojim dečkom Macaulayjem Culkinom – tvrde Justinovi prijatelji.


A i televizijski gledatelji mogli su odjetiti kemiju koja je vladala između Mile i Justina kada su zajedno nastupili kao prezenteri na dodjeli nagrade Oscar.

Ključne riječi

Komentara 5

MJ
mjernajedinica
17:54 12.03.2011.

Udarna vijest u cijelom Kazahstanu i pola Uzbekistana!!!

ED
eddinger1
19:54 12.03.2011.

Novinar koji je donio ovako važnu vijest i koji se zove mc/vlm zaslužuje nagradu. Povišicu najmanje 100%!!!

PP
pp
21:11 12.03.2011.

taj je to danas...jest da su ovakve vijesti glupe ali učestalost ipak govori o nečemu osim o žutilu novina...to je postao trend...i tako propadaju narodi...samo egoizam i hedonizam bez ikakvog cilja...zato nazadujemo pa će nas pokoriti barbarskiji narodi kojima se sada rugamo gao što su se i Rimljani rugali primitivnim Germanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije