želi ih uz sebe

K. Grammer zatražio skrbništvo nad djecom, bivša supruga bijesna

'Kelsey Grammer and Camilla Grammer diring the 64th Annual Tony Awards held at Radio City Music Hall, New York Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: '© Steven Bergman / AFF-USA.COMPress Association/Pixsell'
1/3
18.05.2011.
u 09:11

Iako se dogovorila s bivšom suprugom o podjeli skrbništva, zvijezda serijala "Fraiser" predomislila se i želi da djeca žive s njim.

Glumac Kelsey Grammer uvijek je pun iznenađenja. Prvo je bivšu suprugu Cammille ostavio bez riječi napustivši je zbog mlađahne stjuardese kojom se oženio u veljači ove godine, a sad joj je zadao novi šok zatraživši potpuno skrbništvo nad njihovom djecom, devetogodišnjim Masonom i šestogodišnjom Jude.

Par se usmeno dogovorio  o podjeli skrbništva, no zvijezda serijala "Fraiser" očito se predomislila i želi da djeca žive s njim. Grammer zbog posla često putuje, trenutačno s novom suprugom živi na relaciji New York  – Chicago, dok su djeca rođena i odrasla u Los Angelesu gdje idu i u školu. S obzirom na to da je Cammille kućanica i uvijek se dobro brinula o svojoj djeci, zahtjev bivšeg supruga razbjesnio ju je.

– Kelsey je vrlo sebičan i bezosjećajan prema svojoj djeci kad ih želi odvojiti od mene – požalio se bivši Playboyev model.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije