Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

"Kad izađem vani cijelo vrijeme sam na podiju i divljam"

'05.10.2011., Zagreb - Na cvjetnom trgu odrzano je svecano otvorenje trgovine Illamasqua. Judita Frankovic.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
15.01.2012.
u 12:10

Judita Franković U zagrebačkom klubu Gjuro 2 posjetitelje je rasplesala svojim omiljenim pjesama.

Glumica serije "Loza" i filma "Majka asfalta" osim ulogama očarava i modnim kombinacijama. No, ovaj se tjedan okušala u sasvim novoj ulozi, i to DJ-a. U zagrebačkom klubu Gjuro 2 posjetitelje je rasplesala svojim omiljenim pjesama.

Kako vam se sviđa biti DJ?

Odlično sam se zabavila, iako sam imala tremu kako ću to sve izvesti. Kad sam vidjela da svi plešu na pjesme koje sam odabrala, bila sam sretna.

Kako inače provodite slobodno vrijeme?

Volim čitati knjige ili pogledati najnoviji film. Pročitala sam "Kraj gospodina T. Ajne" Scarlett Thomas i jako mi se svidjela, pa sam na internetu naručila novu. Čekam da stigne... Prošle godine imali ste nekoliko zapaženih uloga u filmovima.

Na čemu trenutačno radite?

Trenutačno odmaram. Zapravo pregovaram za nove uloge. Početkom prošle godine bila sam u depresiji, nisam imala posla, a onda su se zaredale divne uloge u filmovima "Ćaća", "Sonja i bik"...

Volite li se rasplesati na podiju?

Nisam od onih koji izlaze svaki vikend, no volim plesati, pa kad izađem, cijelo sam vrijeme na podiju i divljam. Bitno mi je da je glazba dobra i ekipa raspoložena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije