uskoro će proslaviti 60. rođendan

Kakva figura! Violeta iz 'Boljeg života' mami uzdahe, pozirala je u bikiniju: 'Najljepša na svijetu'

Foto: Instagram screenshot
1/13
12.04.2022.
u 10:29

Glumica Lidija Vukičević (59) domaćoj je javnosti najpoznatija po ulozi Violete u seriji 'Bolji život' koja je bila popularna 80-ih, a svojim fotografija koje redovito objavljuje na društvenim mrežama još uvijek mami uzdahe.

Glumica Lidija Vukičević (59) domaćoj je javnosti najpoznatija po ulozi Violete u seriji 'Bolji život' koja je bila popularna 80-ih, a svojim fotografija koje redovito objavljuje na društvenim mrežama još uvijek mami uzdahe. Lidija je sada objavila novu fotografiju na kojoj je pozirala u crnom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru i duge noge.

Vukičević je otkrila kako ima pretrpan raspored, a kratku pauzu je odlučila iskoristiti kako bi uživala na bazenu gdje su i nastale fotografije koje su oduševile brojne pratitelje.

"Prekrasna", "Predivna", "Svaka čast", "Prezgodna, bila i ostala", "Savršenstvo", "San snova", "Najljepša na svijetu", "Wow", "Kakva kondicija", "Ikona", samo je dio komentara.

Inače, glumica bez problema komentira svoj privatni život pa je tako nedavno otkrila na što je potrošila honorar koji je dobila od serije.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam sagradila kuću. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - kazala je za srpske medije. 

Iako je već u šestom desetljeću za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

 - Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 58-godišnja Lidija u intervju, a njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje. Vukičević se osvrnula i na tajnu dobrog izgleda.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:31 13.04.2022.

Čime je ova velikosrpska aktivistica zaslužila ovakav članak?

DA
damascus
13:18 12.04.2022.

Ne znam zašto VL daje prostor osobama pa tako i ovoj glumici koja je politički aktivna na političkoj sceni, i to kao poslanica u Skupštini R. Srbije ispred Šešeljeve Radilakne stranke. Zar to ne govori dovoljno o njenom moralnom profilu.lu. A stavovi koje je iznosila su poznati, "ugroženi Srbi, Hrvati ustaše i.t.d.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije