masterchef

Kandidatkinja se slomila i počela plakati, chef Vukadin bijesan: 'Razbio bih tanjur koliko sam ljut'

Foto: Nova TV
1/5
13.10.2023.
u 11:38

Pred natjecateljima je nova kutija iznenađenja ispod koje će se nalaziti namirnice i zastavice europskih država. Kad podbaci u ovom jelu, Ana-Maria će se slomiti i početi plakati. „Očito nemam ideje i nisam za ovo. Ići ću doma i gotovo“, reći će Luki.

Sedamnaest najboljih natjecatelja u MasterChefu mora se suočiti s novim kulinarskim izazovom. Nekoliko će ih pokleknuti pod pritiskom, pa neće biti u stanju ni dovoljno dobro termički obratiti krumpir, a zbog lošeg tanjura i velike sumnje u sebe, Ana-Maria će roniti suze.

Pred natjecateljima je nova kutija iznenađenja ispod koje će se nalaziti namirnice i zastavice europskih država. Kad podbaci u ovom jelu, Ana-Maria će se slomiti i početi plakati. „Očito nemam ideje i nisam za ovo. Ići ću doma i gotovo“, reći će Luki.

VEZANI ČLANCI:

No nije jedina koja će stajati pred žirijem s lošim tanjurom. Svi će dobiti iste namirnice - krumpir češnjak, luk, korijen peršina, mrkvu, papriku, rajčice, masline, pasiranu rajčicu, feta sir, dimljenu papriku, kupus, slanutak, mljeveno meso, pancetu, bosiljak, vrhnje, koromač, kim, vlasac i tikvice – a s tim će namirnicama morati rekreirati okuse specifične za Mađarsku, Španjolsku, Grčku ili Njemačku, ovisno o tome koja ih zastavica dopadne. Pojedini njezini kolege donijet će žiriju sirovi krumpir. „Sad bih najradije razbio tanjur koliko sam ljut na tebe“, reagirat će Stjepan na jednog od njih.

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

1/31

Tko će žiriju servirati sirove krumpire, a tko najbolji tanjur? Koja će zastavica pobjednika ovog izazova inspirirati za fenomenalno jelo, doznajte već večeras.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 1

DU
Deleted user
17:42 13.10.2023.

Cirkus se nastavlja,odlično !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije