Kritika

Karleuša oštro prema predstavnici Srbije: Zaslužujemo više od osrednjosti

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
15.05.2019.
u 19:00

Jelena Karleuša osvrnula se na nastup i pjesmu Nevene Božović na Eurosongu i poručila kako bi pobjeda Marije šerifović trebala biti obrazac po kojem se rade pjesme za Eurosong.

Nevena Božović predstavnica Srbije na Eurosongu na kladionicama slovi za favoritkinju natjecanja, ali njena pjesma i izvedba nisu se svidjele pjevačici Jeleni Karleuši što je svima dala do znanja novom objavom.

Uputila je kritiku onima koji su odabrali pjesmu "Kruna" i poručila je kako bi pobjeda Marije Šerifović trebao biti primjer po kojem se  rade pjesme za Eurosong.

Foto: Instagram Asos

Podsjetimo, Marija Šerifović pobijedila je na Eurosongu 2007. godine s pjesmom "Molitva". 

- Sve dok Srbija na Eurosong bude slala pjesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspjeli dotaknuti publiku, nastup bez ikakve ideje - svake godine će se događati isto. Neka pobjeda Marije Šerifović bude primjer po kojem se mora raditi - hrabra pjesma, koja je poslala snažnu  poruku uz inteligentan nastup. Eurosong je natjecanje u ideji, poruci, hrabrosti i originalnosti, uz ozbiljno koketiranje s LGBT stavovima.  Koga LGBT ne prepozna i ne 'osjeti', taj na Eurosongu neće napraviti NIŠTA. Srbija je zemlja koja zaslužuje mnogo više od puke osrednjosti i zemlja koja je navikla na pobjedu -  napisala je Karleuša. 

 

Komentara 9

PR
prajdali100
20:03 15.05.2019.

Yupiiiiii ! Opet smo počašćeni Karleušom i njenim veleumnim akrobacijama.

Avatar Olujni
Olujni
20:48 15.05.2019.

Hebote bre, pa dobro ste izdrzali nekoliko dana bez redakcijske ljubimice br.1.

DU
Deleted user
19:43 15.05.2019.

Drago mi da mogu čitati (mogu da čitam) vesti iz regiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije