tri dana uživanja

Kate i William "medeni vikend" proveli u svojoj kući u Angleseyju

'Britain\'s Prince William (R) and his fiancee Kate Middleton are pictured during a visit to Witton County Park, in Darwen, north-west England, on April 11, 2011. The couple also visited Darwen Aldrid
'ALASTAIR GRANT'
05.05.2011.
u 10:25

Dok su mediji nagađali kamo su novopečeni supružnici otputovali na odmor, oni su se odmarali u svojoj kući na velškom otočiću Angleseyju

Helikopter koji je ispred Buckinghamske palače čekao vojvotkinju i vojvodu od Cambridgea da ih jutro nakon vjenčanja preveze na "tajno mjesto", nije letio predaleko.

Naime, dok su mediji nagađali kamo su Kate i William otišli na kratki odmor, spominjući Škotsku, Jordan i druge lokacije, par se odmarao u svojoj kući u Angleseyju.

Tri dana nisu izlazili iz svoje iznajmljene kućice na velškom otoku u kojoj će sljedećih godina živjeti. Odmorili su se od stresa i medijske bure koja se podigla zbog vjenčanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije