Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona nije princeza

Kate Middleton razočarala učenike u osnovnoj školi

kate middleton
Pixsell
21.11.2011.
u 11:42

Lijepa Kate na susret s djecom došla je odjevena u obični pulover i traperice, što je iznenadilo mališane koji su očekivali da će doći u haljini

Princeza Kate Middleton posjetila je učenike jedne osnovne škole, a njihovom razočaranju nije bilo kraja. Naime, lijepa Kate na susret s djecom došla je odjevena u obični pulover i traperice što je iznenadilo mališane koji su očekivali da će doći u haljini. Kate se u školi zadržala oko 45 minuta. Majka jednog djeteta ispričala je da su djeca s nestrpljenjem očekivala dolazak princeze u školu pa su čak pohitali na parkiralište kako bi je što prije ugledali.

– Kate je izašla iz automobila s jednom od nastavnica, a djeca su se zbunjeno gledala. Pitali su se gdje je haljina i nisu vjerovali da je to ona Kate koju viđaju na televiziji – rekla je majka učenika.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
13:21 21.11.2011.

Bravo Kate, neka klinci odmah vide što je normalna osoba, glamur je precjenjena bedastoća. Žena je došla u školu ne na svečanu večeru.......................

EA
earindis
14:24 21.11.2011.

Čini mi se da je Kate više razočarala novinare željne slikica nego mališane...

TM
tesla moj ponos
16:04 21.11.2011.

Mislio sam da je trudna. Princeza je lijepa i mršava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije