IZNENADILA SVE

Kate Middleton više ne nosi vjenčani prsten koji je ranije pripadao Diani! Otkriven je i razlog

Foto: Reuters
1/29
17.08.2024.
u 20:00

Princeza od Walesa više ne nosi svoj vjenčani prsten, a koji je ranije pripadao pokojnoj princezi Diani. Sada je otkriven i razlog

Princ William i Kate Middleton putem videa na društvenoj mreži Instagram čestitali su britanskim sportašima postignute uspjehe na Olimpijskim igrama u Parizu. No najvećim obožavateljima kraljevske obitelji nikako nije mogao promaknuti jedan zanimljivi i iznenađujući detalj. Naime, u spomenutom videu princeza od Walesa ne nosi svoj vjenčani prsten s dijamantom i safirom, a koji je nekoć pripadao pokojnoj princezi Diane. Umjesto njega ima jednostavni, takozvani "eternity prsten". 

Britanski mediji nagađaju kako je Kate novi prsten dobila od Williama povodom njihove nedavne 13. godišnjice braka, a liječnik je za iste medije objasnio da bi razlog zamjene prstena mogao biti i tretman protiv dijagnoze s kojom se bori - karcinom. - Kemoterapija može potaknuti zadržavanje tekućine u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tijekom liječenja od raka moraju skinuti prstenje - objasnio je onkolog Dazhi Liu za magazin Hello!. Dodao je kako tretmani liječenja raka mogu uzrokovati osjetljivost i iritaciju kože, a zbog čega nošenje prstenja može biti neugodno. 

Ono čime je William privukao pažnju u videu kojim su čestitali olimpijcima je njegov novi imidž, odnosno takozvana trodnevna brada, a mnogi su se složili da mu odlično stoji. Podsjetimo, u spomenutom videu u kojem se pojavljuju Kate i William, ondje su im se pridružili i  reper Snoop Dogg te umirovljeni nogometaš David Beckham.  Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kate Middleton, bio je princ William i njegov novi izgled. Naime, princ je odlučio pustiti bradu, a mnogi su, kao što smo već spomenuli komentirali kako mu odlično stoji. 

 

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

VEZANI ČLANCI:

 

''Era Williama s bradom je opet tu!!!'', ''Wow, brada, puštaj je i dalje'', ''Kako mu dobro stoji brada'', ''Williamu baš pristaje brada, volio bih da ovako ostane'', pisali su, dok su neki bili i zabrinuti zbog ove promjene. Kate je prošli mjesec na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko svojih fotografiju snimljenih 2021., kada je posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu. Otvaranje novih vrtova u spomenutom muzeju događaj je o kojem svi pričaju, a Kate je ovim povodom pohvalila njihov rad i progovorila o utjecaju prirode na fizičko i mentalno zdravlje. "Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji potiče ljude svih dobi da se ponovno povežu s prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svijet", napisala je te dodala: 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

"Poznajem moć prirode koja potiče naš razvoj i blagostanje, donosi nam radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi inspirirati i transformirati tisuće ljudi koji će ih posjetiti." Osim toga, William i Kate planiraju veći dio ljeta provesti 'ispod radara' u svom utočištu u Norfolku s djecom, dok Kate nastavlja s preventivnom kemoterapijom.

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
18:22 18.08.2024.

Uz to zlato voli nakupljati radijaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije