U strahu je

Katie Holmes boji se da je prate pripadnici Scijentološke crkve

cruise
Pixsell
02.07.2012.
u 14:23

Pred njenim stanom u New Yorku već nekoliko dana parkiran je automobil iz kojeg nekoliko muškaraca prati svaki njen pokret.

Katie Holmes ovog vikenda je ispred svog doma u New Yorku primijetila bijeli Cadillac Escalade i crni Mercedesi koji su u njenoj ulici bio cijeli dan. Odmah je posumnjala kako je prate privatni detektivi koje je, uvjerena je Katie, angažirala Scijentološka crkva. Automobili su u ulici bili parkirani tri dana i svaki put kad je glumica izašla iz stana uputili bi se za njom.

– Bilo je sasvim jasno da se nije riječ o novinarima i paparazzima. To su prije bili bivši policajci ili vojnici imali su malu kameru kojom su snimali sve što se u ulici događa, a čim bi Katie napustila stan, krenuli bi za njom – ispričali su medijima glumičini prijatelji. Katie krajem prošlog tjedna predala papire za razvod braka od Toma Cruisea. Glumica se jako prepala kada je shvatila da je prate i zamolila je svoje zaštitare da fotografiraju ljude koji sjede u automobilu pred njenom kućom. Te je fotografije proslijedila policiji.

Katie želi zaštititi kćer Suri jer se boji poteza određenih sljedbenika Scijentološke crkve kojoj je njen uskoro bivši suprug jako odan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije