OVO NIJE OČEKIVALA

Kći Elle Dvornik konobarima rekla da joj mama nema novca i tražila ih ovo: 'Ne znam jesam li ponosna ili šokirana'

Foto: Instagram
1/21
10.09.2024.
u 20:30

Najmlađa kćerkica Elle Dvornik, Lumi Wren napravila je Elli neugodnost u jednom beach baru, a o detaljima pročitajte u nastavku teksta

Najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik na Instagramu često dijeli trenutke i anegdote iz privatnog života. Ovaj put sve je nasmijala situacijom koju joj je priredila najmlađa kćer Lumi Wren, a sve se odvilo na jednoj plaži. Naime, Ella je prvo snimila jedno poznato piće, a potom objasnila kako je malena došla do njega. - Dakle, ova Fanta je došla tu tako što je Lumi bez mog odobrenja i pitanja otišla za šank, zatražila Fantu, ali je konobarima rekla: "Moja mama nema novca". I dali su joj Fantu. Ne znam jesam li ponosna ili šokirana ili... U svakom slučaju smiješno mi je, ali to - otkrila je influencerica, inače kći legendarnog glazbenika pokojnog Dina Dvornika. 

Inače, Ella Dvornik trenutno se nalazi u jeku razvoda od Britanca Charlesa Pearcea, a zbog toga ne smije više objavljivati kćeri Balie Dee i Lumi Wren na svoje društvene mreže. To je, naime, priznala početkom godine, kada je podijelila fotografiju na kojoj njezina kći pozira u majici i suknji, no s maskom na licu. - Pošto ne smijem lica, evo maska - poručila je tada influencerica. Tada se doznalo da je i Charles napravio jednaku 'čistku' na svojem Instagram profilu, pa se čini kako su se oba roditelja odlučila pridržavati odredbe. Iako ne može pokazati kćeri, Ella ne propušta priliku da sa svojim obožavateljima podijeli zabavne trenutke iz njihovih života.

Inače, Ella je ovih dana imala poseban razlog za sreću. Naime, njezina starija kći Balie krenula je u prvi razred osnovne škole, a influencerica je u pričama na društvenoj mreži poželjela sreću njoj i svim ostalim prvašićima.

 

1/15

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, sedam godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

 

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Komentara 5

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:29 11.09.2024.

Nije joj jasno, kako je njeno dijete skužilo foru "influencera-žicara"!?

Avatar fidelio
fidelio
08:12 11.09.2024.

U pravom Andersenovom duhu: Car je gol! Znali smo mi to odmah čim se udala za dedu. Ali deda nije bio baš tak shashav da pusti da mužnja bez reciprociteta traje.

LE
lektor
02:55 11.09.2024.

Zašto, bi senokretao u grobu, svatko ima svoj život pa i ona. Meni nijemzanimljive ona, ali jesu oni kojima jest.. I Dino je bio na svoju ruku, imao je puno pratitelja za života, a nakon smrti - sve više i više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije