'Večera za 5'

Martin je za svoju večeru osvojio visokih 39 bodova, a na kraju se i rasplakao: 'Preponosan sam na svoje dijete'

Foto: RTL
1/13
10.09.2024.
u 19:00

Martin Škalić iz Bistre druge večeri u showu 'Večera za 5' ugostio je Maju, Mateju, Viktoriju i Višnju. Osvojio je visokih 39 bodova, a u nastavku teksta doznajte detalje

Martin Škalić iz Bistre ugostio je Maju, Mateju, Viktoriju i Višnju drugog dana zagorskog tjedna 'Večere za 5'. Martin je za svoju večeru osvojio 39 bodova. Mateja, Viktorija i Višnja ocijenile su njegovu večeru s čistom desetkom, a Maja mu je dala ocjenu 9 jer je smatrala da su predjelo i glavno jelo bili preobilni.

Martin je pripremu svoje večere započeo pripremom deserta. Desert, koji je nazvao 'Šumski put', bio je cheesecake sa šumskim voćem. Zatim je pripremao predjelo nazvano 'Crvenkapica' – košarice od tijesta koje je sam zamijesio s punjenjem od jaja, krumpira, mrkve, majoneze, špeka i šunke. Na kraju je pripremao glavno jelo – 'Vučje oči'. Za glavno jelo Martin je svojim gošćama spremio knedle od kruha sa špekom i lungić u umaku od korjenastog povrća s džemom od šljiva i crnim vinom.

Gošće su od Martina očekivale ukusnu večeru i dobru atmosferu, a Maja je dodala i da će, kad vidi kako Martin nešto sprema, možda i ona dobiti neke nove ideje u kuhinji. „Iskreno, ja sam jako zadovoljan pripremom, sretan sam i mogu reći i ponosan na sebe. I da ne pobijedim, stvarno sam zadovoljan i sretan jer sam sudjelovao u ovakvom showu“, rekao je ponosni domaćin koji je srdačno dočekao svoje gošće i poslužio aperitiv, domaće rakije i likere. „Imao je malo tremu, ali se nije vidjelo“, komentirala je Maja. Predjelo 'Crvenkapica' oduševilo je gošće pa su tako komentirale i kako bi voljele dobiti recept, a Veronika je posebno pohvalila kako je povezao naziv 'Crvenkapica' sa svojim predjelom u obliku košarica.

 

FOTO 'Večera za 5'

1/12

 

VEZANI ČLANCI:

 

Glavno jelo 'Vučje oči' također se svidjelo gošćama, pogotovo Mateji koja i inače voli kombinaciju slatkog i slanog pa ju je kombinacija džema od šljiva u umaku za lungić posebno obradovala, dok je Maja priznala da je glavnog jela ipak bilo malo previše te da nije ljubitelj pretjerane slatkoće u jelima. 'Šumski put', cheesecake sa šumskim voćem, oduševio je gošće, koje su i same priznale da su očekivale da će večerašnji domaćin kao muškarac ipak odabrati neki jednostavan desert pa im je 'Šumski put' nadmašio očekivanja. Nakon deserta, Martin je svojim gošćama podijelio poklončiće – hladno prešano ulje oraha i namaz od čokolade, a onda je slijedilo i iznenađenje!

Kulturno-umjetničkom društvu 'Bista' pridružila se Martinova kćer Patricija, koja je svojom pjesmom tatu, ali i gošće, dirnula do suza.„Ja sam preponosan na svoje dijete“, komentirao je razdragani Martin. Mateja, Višnja i Veronika Martinu su dodijelile po deset bodova, a Maja devet i pojasnila: „Sve je bilo dobro, ali predjelo i glavno je bilo preobilato, a desert isto super.“ Sutra će kandidate ugostiti Maja, a kako će proći njena večera - ne propustite u novoj epizodi 'Večere za 5' od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije