'Dobro jutro, Hrvatska'

Mirko Fodor u nevjerici zbog pitanja koje mu je postavila voditeljica HRT-a: 'Iznenadila si me, rano je'

Foto: HRT, Facebook
1/20
10.09.2024.
u 20:00

Mirko Fodor i Maja Ciglenečki prošlog su tjedna bili par u omiljenoj jutarnjoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a ono o čemu su razgovarali iznenadilo je mnoge gledatelje. U nastavku otkrijte o čemu je točno riječ

Voditeljica HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska", Maja Ciglenečki prošlog je tjedna iznenadila kolegu Mirka Fodora, a koji je ostao u nevjerici zbog pitanja koja je Maja postavila meteorologu Državnog hidrometeorološkog zavoda Krunoslavu Mikecu. Naime, voditeljicu je zanimalo kakvo će vrijeme biti preko vikenda, a za to je imala i poseban razlog. 

- Subota i nedjelja za berbu grožđa u Hrvatskom zagorju, je li povoljno ili nepovoljno vrijeme? - upitala je Ciglenečki, a meteorolog joj je odgovorio kako bi u subotu trebalo biti povoljnije vrijeme za berbu, a i veći dio nedjelje najvjerojatnije. - A ja sam mislio da ti to pitaš za prijatelja? - zbunjeno je kazao Fodor, a dok mu je Ciglenečki pojasnila: - Ma kakav prijatelj, ja berem grožđe - istaknula je atraktivna voditeljica. 

Mirko kao da nije vjerovao onome što čuje pa se nasmijao, a Maja ga je pitala hoće li joj se pridružiti u berbi. - Ovo je stvarno iznenađenje, iznenadila si me ovim pitanjem. Možda je malo rano već za berbu, ali kako je bilo dosta sunca i suše... - dodao je začuđeno voditelj HRT-a, Mirko Fodor, a Maja mu je objasnila kako nije rano jer je ove godine berba već krenula. Isječak iz emisije je podijeljen i na društvenim mrežama, a gledatelji su još jednom bili oduševljeni voditeljima. 

 

@dobrojutrohrvatska Idete u berbu ovaj vikend? Maja ide.. #dobrojutro #uzivo #voditelji ♬ original sound - DobroJutroHrvatska

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: facebook

 

- "Super je što emisija ide spontano, nisu uštogljeni", komentirali su i dodali: "Tako mlada djevojka, a već ima vinograd... Za svaku pohvalu", samo su neki od komentara gledatelja ispod videa na društvenoj mreži Tik Tok. Zaštitni znak emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' svakako su njezini voditelji Maja Ciglenečki, Zlata Muck Sušec, Doris Pinčić Guberović, Mirko Fodor, Davor Meštrović i Ognjen Golubić. Osim što profesionalno obavljaju svoj posao, znaju se i našaliti, najčešće na račun kolega s kojima vode emisiju, a sudeći prema reakcijama, gledateljima se to iznimno sviđa... 

 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena od raka: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

1/20

 

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

 

Komentara 4

RE
Realistic
02:13 11.09.2024.

I svi se grohotom nasmijaše

PR
prajdali100
22:06 10.09.2024.

Lepi Fodor je inače simpatičan ko dvotarifno brojilo.

TM
trade_mark
08:43 11.09.2024.

taj fodor je negledljiv, naporan, nerijetko neugodan i nepristojan, napuhan, iritantan. zašto ga drže? čemu? ogledalo hrt-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije