Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasni prizori

Kći hrvatskog tajkuna bila je u 'Životu na vagi', a sada uživa sa suprugom na medenom mjesecu na Baliju

Foto: instagram
1/23
19.10.2023.
u 19:45

U emisiju je ušla sa 133.7 kilograma, a iz kuće je izašla s tek 7.9 kilograma manje. Nakon toga odlučila je angažirati osobnog trenera koji joj je pomogao, prema njenim riječima, izgubiti čak 70 kilograma. Ljubav Lucije i Marka počela je 2020. godine, a zaručili su se u gradu Como u Italiji

Bivša kandidatkinja showa "Život na vagi" Lucija Šarić Lončarek poznata je javnosti i kao kći hrvatskog tajkuna Marijana Šarića. Prošle godine u rujnu udala se za Marka Lončareka. Njihova ljubav počela je 2020. godine, Marko je svoju odabranicu zaručio u gradu Como u Italiji.

Trenutno su na medenom mjesecu na Baliju, odakle Lucija dijeli prekrasne trenutke, a u jednoj objavi suprugu je napisala i emotivnu posvetu. 

VEZANI ČLANCI

"Napokon smo našli vremena da nas dvoje proslavimo svoj medeni mjesec. Iako je nama stalno medeni mjesec, volim najviše", stajalo je u opisu fotografija.

Ondje supružnici uživaju u plutajućim doručcima, hranjenju slonova, tigrovima, majmunima, i prekrasnim ljepotama Balija. 

Foto: instagram

Lucija je svoju djevojačku organizirala na grčkom Mykonosu, a na svadbi su uzvanike zabavljali Mate Bulić Sandra Afrika. Lucija je trenutno vlasnica dvaju kozmetičkih salona. 

Inače, Lucija je kći bogataša iz Sesveta imena Marijan Šarić koji je osnivač Europatradea, ali i bivši zastupnik Samsunga za Hrvatsku. Europatrade je zastupala i LG te Philips prije nego što je završio u stečaju, a upravo navedeno je omogućilo Šariću status jednog od najbogatijih Hrvata.

U emisiju je ušla sa 133.7 kilograma, a iz kuće je izašla s tek 7.9 kilograma manje. Nakon toga odlučila je angažirati osobnog trenera koji joj je pomogao, prema njenim riječima, izgubiti čak 70 kilograma.

1/10

– Cijeli život sam bucka i kada su mi ljudi govorili da će s godinama biti sve teže, nisam im vjerovala. Sada vidim da je to istina, mnogo je lakše bilo sa 17 ili 18 godina gubiti kilograme. Borim se i ne mislim odustati. Pretvrdoglava sam osoba da ne bih uspjela. Mislim da mi je ključan faktor naći balans između treninga, prehrane, poslovnih obaveza i društvenog života – zaključila je u jednom razgovoru s medijima Šarić.

- Svatko se sa svojim kilama nosi kako zna, neki lakše, neki teže. Ja sam cijeli život bucka i nosim ja to, ali neću biti mirna i neću stati dok ne dođem do cilja - kazala je jednom Lucija dometnuvši kako su joj nudili posao plus size modela, ali nije prihvatila jer smatra da tako šalje krivu poruku svim ljudima u borbi s kilogramima. - Pretilost je opasna i za fizičko i za psihičko zdravlje ljudi. To je moje mišljenje i ja se toga držim. Sve je OK, ali u granicama normale - rekla je ranije.

VIDEO Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a onda se sve raspalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije