Život na vagi

Roko je imao 158,8 kg kada je ušao u show, godinu dana kasnije izgleda odlično

Foto: RTL
1/9
19.10.2023.
u 07:45

Nakon izlaska iz showa 'Život na vagi' kandidatima je najteže održati težinu i izgubiti dodatne kilograme, ali Roku to nije problem ni godinu dana nakon što je napustio show

Gledatelji showa "Život na vagi" prošle su godine u ovoj emisiji pratili transformaciju Roka Jurića iz Zagreba koji je u show ušao s 158,8 kilograma i najveća želja mu je bila izgubiti kilograme kako bi opet mogao planinarit i trčati, ali prije svega normalno hodati. Uporan i vrijedan bio je u showu i izgubio  64,1 kilogram, a sada je bivša natjecateljica showa Mirna Posavec objavila fotografiju s Rokom i Filipom Mrčelom, koji je također ostvario zavidnu transformaciju i napisala je: "Kavica s dečkima." 

Nakon izlaska iz showa kandidatima je najteže održati težinu i izgubiti dodatne kilograme, ali Roku to nije bio problem ni godinu dana nakon što je napustio show. Fotografija koju je objavila Mirna pokazuje kako je ovaj 31-godišnjak i dalje u zavidnoj formi. Početkom godine u jednom je intervjuu ispričao kako mu nije lako svaki dan motivirati se i vježbati, ali svjestan je kako je to jedini način da održi formu i redovito odrađuje kondicijske treninge i treninge snage.

Foto: instagram

VEZANI ČLANCI

 

Posebno pazi na prehranu i trudi se imati pet obroka u danu koji su uvijek balansirani. Roko se nastoji hraniti pet puta dnevno. Dan započne doručkom poslije treninga kada pojede dva do tri jaja i popije čašu kefira. Ima dva međuobroka, a između doručka i ručka pije proteinski shake. Za ručak uglavnom kombinira meso, piletinu ili teletinu, uz ugljikohidrate kao prilog, mahom su to riža ili krumpir, i salatu. Za večeru većinom jede zelenu salatu uz rajčicu i luk koju začini maslinovim uljem, bosiljkom, origanom i kajenskim paprom. Sa zadnjim obrokom ima i najviše problema jer ga zna preskočiti ili pojesti "kakvu glupost". Rođendan koji je proslavio u ožujku prošle godine pamtit će cijeli život jer se upravo na taj za njega važan dan odlučio prijaviti u ''Život na vagi''!

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala na početku karijere

1/29

– Za rođendan sam si rekao da me boli briga za sve i tko što misli jer je to najbolja prilika da promijenim svoj način života. Došao sam ovdje kako bih dokazao nešto sebi jer posljednjih par godina nisam napravio nikakve pothvate vrijedne pažnje – rekao je Roko kad je ulazio u show. Priznao je tada kako mu nedostaje otac.

– Otišao je 2018. godine i od tada ga nismo ni vidjeli, ni čuli. Tata je jedan dan samo otišao, vodi se kao nestala osoba – ispričao je tada dodajući da bi volio da ga tata vidi u emisiji i javi mu se.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije