Razvod

Kelsey Grammer bivšoj supruzi mora isplatiti 50 milijuna dolara!

kelsey grammer
AFP
29.12.2010.
u 10:31

Glumac kojeg je proslavila uloga u humorističnom serijalu "Fraiser" želi što prije, i to po četvrti put, uploviti u bračnu luku sa 26 godina mlađom britanskom stjuardesom Kayte Walsh

- S Kayte ću se oženiti jer smo zaručeni, a zaručeni smo jer se volimo i ne vidim razlog da odgađamo svoju sreću - tim je riječima glumac Kelsey Grammar pokušao opravdati zašto se želi što prije razvesti od svoje supruge Camille s kojom ima dvoje djece.

Glumac kojeg je proslavila uloga u humorističnom serijalu "Fraiser" želi što prije, i to po četvrti put, uploviti u bračnu luku sa 26 godina mlađom britanskom stjuardesom Kayte Walsh. Grammar je za "People" izjavio da će njihova svadbena ceremonija biti intimna uz samo nekoliko najbližih prijatelja. Prema pisanju portala TMZ, Camille mu želi uzeti polovicu novca koji je zaradio u njihovih 13 godina braka. Šuška se kako je riječ o 50 milijuna dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije