nestrpljivi Fraiser

Kelsey Grammer jedva čeka djecu s novom mlađahnom suprugom

kelsey grammer
pixsell
14.06.2011.
u 08:27

- Nikad nisam srela muškarca koji toliko voli svoju djecu, rekla je o Grammeru njegova supruga Kayte Walsh

Kad je američki glumac Kelsey Grammer u pitanju, sve je moguće. Njegov turbulentan život u kojem su se redala ljubavna razočaranja konačno se smirio u zagrljaju 29-godišnje stjuardese Kayte Walsh s kojom se oženio u veljači. Nakon spontanog pobačaja prošle godine, par jedva čeka kada će imati djecu, što je potvrdila i supruga slavnog komičara.

- Kelsey je odličan otac, nikad nisam upoznala muškarca koji toliko voli svoju djecu. Za njih je uvijek pun razumijevanja, kaže Walsh.

Zvijezda nekad popularnog humorističnog serijala Fraiser trenutačno se bori za skrbništvo nad svoje dvoje djece koje je dobio u braku s bivšom suprugom Camillom koju je ostavio zbog 27 godina mlađe Kayte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije