Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljen među ženama

Kevin Costner blažen među Hrvaticama

Kevin Costner
VL
14.12.2010.
u 20:21

Sanela Seferagić, Anita Dujić i Rafaela Franić na reviji u Sloveniji izazvale više pažnje od domaćih djevojaka

– Kevin je rekao kako su tu cure jako zgodne, a ja sam, da ne bilo zabune, rekla “Da! Hrvatice su jako zgodne”, jer su reviju nosile manekenke iz Hrvatske – opisala je susret s hollywoodskim glumcem Kevinom Costnerom Midikennova manekenka i diplomirana ekonomistica Anita Dujić. Bilo je to u “backstageu” revije kojom je u Ljubljani na luksuznoj zabavi Diners Club Exclusiva modelima Armanija, Valentina, Dolcea i Gabbane, Iceberga i drugih, Sportina grupa najavila otvaranje XYZ premium fashion prodavaonice u Arena centru u Zagrebu.

Na nevjerojatnih 2300 četvornih metara tu će se naći modeli čak 42 respektabilna svjetska modna brenda. No Costner je samo djevojkama iz Hrvatske u Ljubljani odaslao smiješak “koji ruši u nesvijest”. A samo je Anita Dujić imala hrabrosti prići mu i reći:

– Bog! Ja vas obožavam od svoje dvanaeste! I Kevin se “otopio”...

Ključne riječi

Komentara 6

BR
brainiac
23:49 14.12.2010.

Ma vidi ti \'maminog kiroprakticara\'... A vizasita treba poslat da guli krumpire, kakve im je to obrve nacrtao?!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:44 15.12.2010.

Koje puftersko \"raportiranje\" FUJ

ZA
zagabria1
22:45 14.12.2010.

osim što je članak glup i šovinistički orjentiran, jer nepristojno je naglašavati hrvatsku ljepotu na slovenskom sajmu, on je i netočan jer je ona \'cveba\' Anita izjavila da Hrvatice su jako zgodne a pored sebe ima Bošnjakinju. A uz to je i hvalisava bez razloga reklo bi se. Gdje su pravi novinari da rade prave teme sa pravim osobama. Nestalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije