Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podsjeća na pjevačicu

Khloe Kardashian ponovno šokira Photoshopom: Toliko se promijenila da mnogi na fotkama vide potpuno drugu osobu

Foto: Instagram
1/10
03.01.2023.
u 22:00

Upišete li njezino ime u Googleovu tražilicu, izbacit će vam mnoštvo fotografija, a na većinu njih Khloe Kardashian izgleda neprepoznatljivo.

Khloe Kardashian (38) jedna je od slavnih sestara klana Kardashian koja se uvijek bori s kilogramima, a posljednjih godina, mnogi kažu, izgleda bolje nego ijedna od njih. No, nešto uvijek izgleda pomalo čudno na njezinim fotkama. Upišete li njezino ime u Googleovu tražilicu, izbacit će vam mnoštvo fotografija, a na većinu njih reality zvijezda izgleda neprepoznatljivo. Nije rijetkost da sestre Kardashian posegnu za Photoshopom ili kakvim drugim programom za uređivanje fotografija, no korisnici društvenih mreža slažu se da je Khloe najgora u tome.

Ovaj put Khloe se pojavila na fotografijama iz najnovije kampanje snimljene za lifestyle magazin Sorbet u kojem izlazi njezin veliki profil.  Odjevena u Pradu od glave do pete, Khloé na svim fotografijama gotovo da ne nalikuje na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorbet Magazine (@sorbetmag)

Preduge i premršave noge i stopala, grudi manje nego inače, struk također.. sve su to primijetili pratitelji, kao i to da više sliči slavnoj glazbenici Taylor Swift. 

"Mislio sam da je Taylor Swift lol", "Stvarno sam mislio da je ovo Taylor Swift lol", "Njene noge izgledaju preduge", "Ove nikad ne prestaju s fotošopiranjem", pisali su.

Također, svi se sjećaju skandala s njezinim rukama, odnosno dlanovima, koje prečesto produži na fotografijama više nego što bi trebalo.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije