Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna matea

Klapa Sebenico objavila novi video spot 'Nebo je odlučilo'

matea
Foto: Screenshot
1/2
07.11.2014.
u 09:03

Tri dana snimanja trebalo je klapi Sebenico da završi svoj video broj za pjesmu 'Nebo je odlučilo'...

Početkom tjedna klapa Sebenico svojoj je publici predstavila novu pjesmu 'Nebo je odlučilo'.

Upravo tom pjesmom klapa najavljuje rad na svom prvom autorskom albumu, a za tu pjesmu snimili su i video spot.

Tri dana snimanja trebalo je klapi Sebenico da završi svoj video broj za pjesmu 'Nebo je odlučilo'. Prvi dan snimalo se po šibenskim kalama, drugi dan snimalo se u predivnom Kanalu Sv. Ante, a treći dan na novouređenoj plaži Banj gdje se pojavljuje i manekenka Matea Erceg.

Upravo drugi dan je bio i najljepši, kad se plovilo šibenskim arhipelagom na predivnom katamaranu.

- Bonaca, sunce i predivni pogled čak i nas koji smo tu rođeni nisu ostavili ravnodušnim, a zamislite kako će tek cure sa kontinentalnog dijela hrvatske reagirati kad pogledaju naš spot. Ova pjesma je još jedno od oružja koje će Šibenčanima uvelike olakšati osvajanje kontinentalki i zato im unaprijed kažemo 'nema na čemu', uz smijeh nam je izjavio Ivica Vlaić, Sebenikovac koji je bio i član 'Klape s Mora' na prošlogodišnjem Eurosongu.

Redatelj Željko Petreš i snimatelj Zoran Lucić su krivci za ovaj video broj , a na vama je samo da se opustite i uživate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije