Narušen ugled

Klub u kojem su se tukli tuži C. Browna i Drakea za 16 mil. USD

Chris Brown
Reuters
16.08.2012.
u 17:03

Vlasnici će na sud pozvati i osiguranje koje je te večeri bilo u pratnji dvojice glazbenika jer tvrde da su radili nered i gađali goste čašama i bocama punim pića. Nekoliko je gostiju kluba te večeri ozlijeđeno

Klub \"SoHo\" u kojemu su se prije nekoliko mjeseci potukli glazbenik Chris Brown i njegov kolega reper Drake i to zbog Rihanne tužio ih je zbog štete koju su tučnjavom  nanijeli ugledu kluba.

Vlasnici kluba na sud će pozvati i osiguranje koje je te večeri bilo u pratnji dvojice glazbenika jer tvrde da su radili nered i gađali goste čašama i bocama punim pića.

Štetu od 16 milijuna dolara potražuju i zato što je nekoliko gostiju kluba te večeri ozlijeđeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije