Damon i Keaton

Kolege stali u obranu Bena Afflecka: Bit će sjajan Batman

affleck (1)
twitter
30.08.2013.
u 14:00

Nakon vijesti da će Ben Affleck utjeloviti novog Batmana, mnogi obožavatelji kultnog superjunaka pobunili su se, tvrdeći da to nije najbolja odluka.

Nakon vijesti da će Ben Affleck utjeloviti novog Batmana, mnogi obožavatelji kultnog superjunaka pobunili su se, tvrdeći da to nije najbolja odluka. No, Affleck barem može računati na svog najboljeg prijatelja Matta Damona. 41-godišnjak kaže kako će to biti sjajno, piše People.

- To će biti sjajno. Znam da se ljudi žale, ali meni je to smiješno. Pa znate da ne glumi kralja Leara nego Batmana. Ako je itko vidio njegov rad u posljednje vrijeme, trebao bi biti svjestan da je vijest i više nego zanimljiva.

Nakon što se netko našalio kako bi bilo super da onda Matt bude Robin, glumac je rekao kako mu je to smiješno, no i da sigurno neće biti Robin. Osim Damona, u obranu Bena Afflecka stao je i Michael Keaton, slavni Batman iz 1989. godine. Za TMZ je izjavio kako smatra da će Ben biti sjajan.

>>Internet preplavile parodije Afflecka kao Batmana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije