Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVA HRVATSKU

Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatima čestitala veliki dan, evo što je poručila bivša predsjednica

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović, Facebook
1/17
30.05.2024.
u 14:10

Kolinda Grabar-Kitarović je na društvenoj mreži Facebook svim Hrvaticama i Hrvatima čestitala Dan državnosti!

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na društvenoj mreži Facebook povodom Dana državnosti. Uz fotografiju hrvatske zastave, građankama i građanima uputila je najljepše želje.

- S ponosom i dubokom zahvalnošću što smo svoji na svome, proslavimo danas Dan državnosti Republike Hrvatske! Prisjećamo se trenutaka kada smo prije 34 godine, 30. svibnja 1990., započeli put prema izgradnji suverene i demokratske države. Nikada nećemo zaboraviti hrabrost i odlučnost svih onih koji su se borili za našu slobodu i nezavisnost, ponosni na našu povijest i s vjerom u svjetlu budućnost naše domovine. Živjela Hrvatska! - napisala je bivša predsjednica Hrvatske. 

Kolinda je inače velika ljubiteljica Hrvatske i svih njezinih obilježja, a redovito prati i velike uspjehe naših državljana, a posebice Hrvatske nogometne reprezentacije koja za mjesec dana ima priliku opet obraniti boje Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Podsjetimo, Dinamo je na Maksimiru odigrao posljednju utakmicu aktualne sezone u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Na teren su za plave istrčala mnoga mlada lica, a konačna ishod bio je remi rezultatom 3:3. Tako je i zadnjeplasirani Rudeš uspio izvući svoj posljednji bod ove sezone.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/13

 

Tijekom utakmice atmosfera je na tribinama bila vrlo živa. Na sjeveru su se mogli vidjeti brojni transparenti. Tako je jedan prikazivao likove iz popularnog "Kralja lavova". Drugi je pak bio poruka podrške bivšem vrataru Dinama, Georgu Kochu, koji boluje od raka gušterače. Zanimljivo je i da je na utakmicu Dinama i Rudeša došla bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović. Poznato je koliko voli nogomet, a svi se još uvijek sjećaju kako je uspješno pridobila simpatije stranih medija na finalu Svjetskoga prvenstva u Rusiji.

Na utakmici Dinama i Rudeša mahala je zastavom Dinamo Kijeva čiji su navijači u prijateljskim odnosima s Bad Blue Boysima.

 

 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Komentara 1

OP
Ocvali pupoljak
16:49 30.05.2024.

Kolondaaaa vrati seee..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije