Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ANKARAN'

Baby Lasagna više nije na tronu hrvatskog Billboarda! Evo tko ga je srušio: 'Svi koji ste sumnjali...'

Foto: Marko Lopac
1/11
30.05.2024.
u 13:44

Baby Lasagnu s trona je srušio zagrebački reper Hiljson Mandela koji je na prvom mjestu domaćeg Billboarda te prvi u trendingu YouTubea s pjesmom "Ankaran".

Izvođač Baby Lasagna bio je ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Euroviziji te je osvojio visoko drugo mjesto s najviše bodova od glasova publike, pa mu je pobjeda zapravo promaknula za dlaku. Njegov hit "Rim Tim Tagi Dim" harao je glazbenim ljestvicama i dugo je bio prvi na hrvatskoj Billboard ljestvici. Sada ga je reper Hiljson Mandela srušio s trona te se i sam pohvalio da je na prvom mjestu s pjesmom "Ankaran" koju izvodi s srpskim reperom Bibom iz grupe Crni Cerak. 

- Službeno: Hiljson Mandela broj 1 na hrvatskom Billboardu. Nakon što smo postali broj 1 na YouTube trendingu u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj i popeli se na broj 3 u Crnoj Gori, 4 u Makedoniji i 7 u Bosni i Hercegovini, sada smo na vrhu Billboard ljestvice za Hrvatsku. Svi koji ste sumnjali, ma hvala Vam! - poručio je radosno Hiljson Mandela uz fotografiju na kojoj se pokazuju prva tri mjesta domaćeg Billboarda. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Nakon Hiljsona i Baby Lasagne, na trećem mjestu je triljski reper Grše koji s Miach pjeva "Fantaziju". U komentarima su se Hiljsonu javile brojne poznate osobe te obožavatelji. "Ti si legenda", poručila mu je Franka Batelić, "Bravo, brate", čestitao mu je i kolega Grše. 

 

1/9

 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Komentara 15

RI
Rizlman
15:18 30.05.2024.

Domaći, hrvatski pa billboard. Što je to uopće billboard, ja sam Hrvat a nemam blagog pojma što ta riječ znači?

MA
malaliba
15:48 30.05.2024.

Poslušah pjesmu, tekst bez veze, ostalo rap standard, ali, ukusi su različiti.

GL
Glagoljica
15:19 30.05.2024.

Daleko je ovo od Marka Purusica/Baby Lazagne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije